RoomSketcher

Funktioner

Skapa planritningar i 2D eller 3D på bara ett par minuter. RoomSketcher är ett lättanvänt verktyg, fullt med användbara funktioner för privatanvändare, såväl som för professionella användare.

RoomSketcher Features
  • Skapa en planritning med hjälp av RoomSketcher – du kan antingen välja att rita själv, eller använda våra ritningstjänster
  • Inred och möblera – RoomSketcher är enkelt att använda
  • Kostnadsfria basfunktioner – Uppgradera för fler funktioner

” Det här verktyget är ett måste för alla som jobbar med fastighetsförsäljning, bostadsplanering, heminredning eller inredning! ”
Thomas Lundy, GeekItDown

RoomSketcher på PC och Mac

Skapa planritningar och inredningsdesign online! RoomSketcher är lättanvänt och intuitivt, samtidigt som det erbjuder många avancerade funktioner.


Läs mer →

Home Designer on PC and Mac

RoomSketchers app för surfplatta

Ladda ner RoomSketchers app för surfplatta, och jobba med dina planritningar, oavsett var du befinner dig! Du kan enkelt rita in dina rum, inreda, möblera och skapa planritningar – när som helst, var som helst.


Läs mer →

Home Designer tablet app

Beställ planritningar

Behöver du en planritning? Ladda bara upp en blåkopia, skiss eller en befintlig planritning och låt våra experter skapa din planritning åt dig.


Läs mer →

RoomSketcher-Floor-Plan-Services

Professionella 3D planritningar

Skapa professionella planritningar med ett knapptryck. Lägg till mått och namn och storlek på rummen. Flera format för utskrift och webbpublicering.


Läs mer →

RoomSketcher-3D-Floor-Plans

3D Foto

Skapa fantastiska 3D-bilder, snabbt och enkelt. Perfekt för marknadsföring, presentationer och webbplatser – eller när du bara vill dela med dig av dina idéer!


Läs mer →

RoomSketcher-3D-Photos

Live 3D planritningar

Engagera dina potentiella köpare med hjälp av Live 3D! Låt dem ta en virtuell tur i fastigheten och uppleva den “på plats”.


Läs mer →

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Kom igång – snabbt och enkelt!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, inklusive RoomSketcher App, helt kostnadsfritt. Uppgradera när du behöver fler funktioner – lätt som en plätt!

” RoomSketcher erbjuder ett snabbt, enkelt och professionellt sätt att visualisera ditt nästa renoveringsprojekt eller din nya bostad! ”
Tom Roberg, husägare

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER