RoomSketcher

Funktioner

Skapa planritningar i 2D eller 3D på bara ett par minuter. RoomSketcher är ett lättanvänt verktyg, fullt med användbara funktioner för privatanvändare, såväl som för professionella användare.

RoomSketcher Funktioner
  • Skapa en planritning med hjälp av RoomSketcher – du kan antingen välja att rita själv, eller använda våra ritningstjänster
  • Inred och möblera – RoomSketcher är enkelt att använda
  • Kostnadsfria basfunktioner – Uppgradera för fler funktioner

” Det här verktyget är ett måste för alla som jobbar med fastighetsförsäljning, bostadsplanering, heminredning eller inredning! ”
Thomas Lundy, GeekItDown

Skapa Planritningar

Skapa planritningar och inredningsdesign online! RoomSketcher är lättanvänt och intuitivt, samtidigt som det erbjuder många avancerade funktioner.


Läs mer →

RoomSketcher App

Beställ planritningar

Behöver du en planritning? Ladda bara upp en blåkopia, skiss eller en befintlig planritning och låt våra experter skapa din planritning åt dig.


Läs mer →

Beställ planritningar

2D Planritningar

Skapa professionella 2D Planritningar, snabbt och enkelt. Professionellt och med hög kvalitet, passar både för tryck och för webbpublicering.


Läs mer →

RoomSketcher-2D-Planritningar

Professionella 3D planritningar

Skapa professionella planritningar med ett knapptryck. Lägg till mått och namn och storlek på rummen. Flera format för utskrift och webbpublicering.


Läs mer →

RoomSketcher-3D-planritningar

3D Foto

Skapa fantastiska 3D-bilder, snabbt och enkelt. Perfekt för marknadsföring, presentationer och webbplatser – eller när du bara vill dela med dig av dina idéer!


Läs mer →

RoomSketcher-3D-Photos

Live 3D planritningar

Engagera dina potentiella köpare med hjälp av Live 3D! Låt dem ta en virtuell tur i fastigheten och uppleva den “på plats”.


Läs mer →

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Kom igång – snabbt och enkelt!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, inklusive RoomSketcher App, helt kostnadsfritt. Uppgradera när du behöver fler funktioner – lätt som en plätt!

” RoomSketcher erbjuder ett snabbt, enkelt och professionellt sätt att visualisera ditt nästa renoveringsprojekt eller din nya bostad! ”
Tom Roberg, husägare

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER