Hoppa till huvudinnehåll

Rita utifrån en blåkopia

Ladda upp och använd en befintlig planritning som mall. Du kan använda en blåkopia, bild eller skiss för att rita av. Spara tid genom att rita planritningar snabbare!

RoomSketcher Rita en planritning från en ritning

Skapa dina 2D- och 3D-planritningar ännu snabbare

Det snabba sättet att skapa planritningar! Ladda upp och använd en blåkopia eller skiss som mall. Statiska planritningar är passé - digitalt ska det vara. På så sätt kan du uppdatera och redigera dem när du vill, och alltid ha enkel tillgång till dem i ditt digitala arkiv.

RoomSketcher skiss på papper

Steg 1: ladda upp en blåkopia, bild eller skiss

Ladda bara upp en befintlig blåkopia, bild eller skiss i JPG-, PNG- eller PDF-format. Har du den på papper? Inga problem – ta bara ett foto av den! Ange längden på en av väggarna för att automatiskt få rätt skala på din ritning. Rotera och beskär om det behövs - sedan är det bara att köra.

Skapa din planritning utifrån en blåkopia

Steg 2: skapa din planritning

Använd bilden som mall och skapa din ritning genom att rita väggar direkt ovanpå bilden. Med praktiska snabbknappar kan du växla mellan mallen och ritningen medan du ritar. När du är klar kan du enkelt lägga till dörrar, fönster, material, inventarier och möbler.

Beställ planritningar utifrån blåkopia

Steg 3: generera din professionella 2D- och 3D-planritning

Leverera högkvalitativa planritningar till din kund eller uppdragsgivare. Varumärkesanpassa ritningarna och ladda ner dem i ett professionellt brevhuvud. Digitala planritningar är lätta att ändra och anpassa - bara öppna filen, gör dina ändringar och exportera planritningen på nytt. Inget Tipp-ex eller annat kladd!

Redo att upptäcka RoomSketcher?