Hoppa till huvudinnehåll

Böjda väggar

Skapa böjda väggar på nolltid! Med RoomSketcher är det enkelt att böja väggarna i exakt den vinkel du vill ha - precis som de är i riktiga hem. Den här funktionen ger dig många kreativa möjligheter med dina hemdesigner.

Lätt att skapa svängda väggar med RoomSketcher

Böj väggar på ett enkelt sätt

Med RoomSketcher skapar du enkelt böjda väggar - bara rita din vägg och klicka för att böja den. Välj exakt den vinkel du vill ha, eller dra väggen till önskad position. 

Med vår automatiska teknik skapas väggen till en perfekt sfär. Inga fler ojämna ellipser, bara en fin, jämn och perfekt böjd vägg.

Områdesplan i 2D med landskap och pool

Skapa verklighetstrogna böjda väggar och balkonger

Många bostäder har böjda väggar, en cirkelformad balkong eller andra utrymmen som inte har raka väggar. I RoomSketcher-appen kan du återge dessa precis som de är.

Böjda väggar kan anpassas precis på samma sätt som vanliga väggar; måla dem, eller lägg till tapeter eller material som tegel och paneler. Du kan till och med lägga till balkongräcken och göra böjda stengångar i trädgården. Se till att dina planritningar återspeglar bostaden som den faktiskt ser ut.

Svängd vägg vid matplats i kök

Lägg till dörrar och fönster med en enda knapptryckning

Behöver du lägga till dörrar eller fönster? Inga problem. Att lägga till dörrar och fönster på en böjd vägg fungerar på samma sätt som för en rak vägg - bara klicka för att lägga till din inredning. Dörrarna och fönstren kröker sig inte, vilket gör det enkelt att behålla de inställda måtten.

3D-design av badrum med svängda väggar i Jack & Jill-stil

Kreativa lösningar för trädgården, badrummet eller balkongen

Med möjligheten att böja en vägg precis så som du vill ha den, kan du låta kreativiteten flöda. Skapa olika sektioner av rabatter i din trädgård eller halvcirkelformade duschar och balkonger. Eller vad sägs om en rund, mysig läshörna? Möjligheterna är oändliga.

Redo att upptäcka RoomSketcher?