Hoppa till huvudinnehåll

Varumärkesanpassa dina planritningar

Öka igenkänningen och ge planritningarna ett professionellt utseende genom att införliva ditt varumärke. Lägg till din logotyp, använd företagets färger och skapa en mall för brevpapper.

RoomSketcher professionella planritningar med brevhuvud

Gör det lätt för potentiella kunder att känna igen dig

Ditt varumärke är viktigt - det representerar ditt företag och den kvalitet du levererar. Med RoomSketcher är det enkelt att lägga till din logotyp och företagets färger på alla dina planritningar och projekt.

I takt med att varumärkeskännedomen om dig ökar, kommer dina potentiella kunder lättare känna igen dig.

2D- och 3D-planritningar - som som du vill ha dem

Planritningar - precis som du vill ha dem

Med mer än 30 olika inställningar att välja mellan kan du skapa planritningar precis så som du vill att de ska se ut. Gör anpassade 2D Planritningar och skapa din egen stil för 3D Planritningar. Med vår automatiska rendering får du samma enhetliga utseende varje gång.

RoomSketcher 3D-planritningar brevhuvud

Ditt eget professionella brevhuvud för planritningar

Skapa ett eget professionellt brevhuvud för planritningar. Välj din layout och lägg till logotyp, upphovsrätt, ansvarsfriskrivning och uppgifter om fastigheten. Planritningarna är optimerade för tryck och webb, och du kan välja mellan flera storlekar och format för nedladdning.

Anpassad planritning blå

Låt oss skapa en unik mall åt dig

Sugen på att skapa din egen planritningsstil? Hör av dig till vår kundtjänst - de hjälper dig mer än gärna att komma i gång.

Redo att upptäcka RoomSketcher?