Hoppa till huvudinnehåll

Högupplöst rendering

Få högupplösta renderingar med RoomSketcher Pro och Team. Våra högupplösta planritningar är optimerade för print och webb, de lämpar sig perfekt för marknadsföring av bostäder och fastigheter, eller presentationer av heminredning.

3D-foto med hög upplösning av badrum
RoomSketcher 2D- och 3D-planritningar med högupplöst rendering

Planritningar i utskriftskvalitet

Med RoomSketcher Pro och Team får du planritningar i utskriftskvalitet. Skapa tydliga och professionella 2D Planritningar och effektfulla 3D Planritningar i hög färgåtergivning, som visar både textur och material. Skriv ut eller ladda ner dina högupplösta planritningar i flera olika skalor och format för att lägga till på din hemsida, i kundpresentationer eller i tryckt marknadsföringsmaterial.

Skandinaviskt badrum

Fantastiska 3D Foto

Skapa fantastiska 3D-foton av dina projekt, som får dina kunder att häpna. Våra högupplösta 3D-foton är 2000 x 1500 pixlar - perfekt för presentationer på storbildsskärmar, print och mycket annat. Oavsett om du vill skapa inredningsbilder för marknadsföring av fastigheter, home staging eller heminredningsprojekt, så hjälper högupplösta 3D-foton dig att visualisera det aktuella utrymmet på ett effektfullt sätt.

Panoramiska 360 Visningar

Skapa större, bättre och skarpare panoramiska 360-visningar med RoomSketcher 360. Våra högupplösta 360-visningar är 2000 x 2000 pixlar. 360-visningarna kan demonstreras på alla enheter (Windows, Mac, iPad, Android-läsplattor och smarttelefoner) och de är lätta att dela och bädda in. Använd 360-visningar för att ge din hemsida eller dina presentationer ett lyft.

Redo att upptäcka RoomSketcher?