Skip to main content

Abonnemang

RoomSketcher finns som olika typer av abonnemang, beroende på dina behov och preferenser. Du behöver inte ange något betalkort för att registrera dig, och du kan när som helst uppgradera ditt abonnemang för att få tillgång till fler av våra smarta funktioner. Svårare än så är det inte!

Omfattande möbelalternativ

Gratis-abonnemang

Sugen på att testa RoomSketcher? Då kan vi rekommendera vårt gratis-abonnemang. Med det kan du skapa planritningar och möblera, samt inreda och visualisera med hjälp av 3D Snapshots. Ett perfekt sätt att komma i gång!

Design med montgrön köksö

VIP-abonnemang

Vill du visualisera ditt drömhem? RoomSketcher VIP är perfekt för dig som vill ha tillgång till premiumfunktioner, som exempelvis planritningar i hög kvalitet, 3D-foton och Live 3D. Perfekt vid ombyggnad, när du förbereder en flytt, eller vill testa en ny inredningsdesign.

3D-planritning i grön stil

Pro-abonnemang

RoomSketcher Pro är perfekt för yrkesverksamma som vill ha ett program med avancerad 3D-visualisering av planritningar och heminredning.

Beställ planritningar utifrån blåkopia

Beställ planritningar

Behöver du en planritning? Låt oss göra jobbet åt dig! Ladda bara upp en blåkopia eller skiss, så skapar våra duktiga illustratörer din ritning. Du får den redan nästkommande arbetsdag.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Uppgradera enstaka projekt

Om du har ett gratis-abonnemang, och vill få åtkomst till funktioner som saknas där, finns möjligheten att uppgradera ett specifikt projekt. På så sätt får du möjlighet att använda Live 3D, Byta material-funktionen eller 2D-planritningar för just det projektet.

Redo att upptäcka RoomSketcher?