Hoppa till huvudinnehåll

Rumsplanerare - designa ditt rum snabbt och enkelt

Upptäck vårt lättanvända program för rumsplanering. Utforma en rumslayout på några minuter och skapa professionella planritningar och fantastiska 3D-visualiseringar - perfekt för heminredningsprojekt.

Rumsplaneringsprogram RoomSketcher
Ferry Heitkoenig

Vi använder RoomSketcher för att rita upp allt som vi vill bygga om i vårt nya hem. Vi gillar det verkligen, och med hjälp av RoomSketcher får vi en mycket bra bild av hur vårt nya hem kommer att se ut.

Ferry Heitkönig

Husägare

Planera rummets utformning online

Med RoomSketcher-appen skapar du enkelt din rumsdesign på din dator eller surfplatta. Dina projekt lagras i molnet och synkroniseras mellan olika enheter - på så sätt kan du komma åt dem var du vill. För att komma i gång, rita bara upp din planritning, välj möbler och visualisera sedan den färdiga rumsdesignen i 3D. Svårare än så är det inte!


Verktyg för rumsplanering

Steg 1: skapa din planritning

Ladda ner vår app och börja skapa ditt rum direkt. Ingen utbildning eller kunskap om teknisk ritningsteknik behövs.

  • Rita från grunden på en dator eller surfplatta
  • Börja med en rumsmall och bygg ut den allt eftersom
  • Enkelt att få exakta väggmått medan du ritar

Vill du inte rita själv? Inga problem. Skicka oss en blåkopia eller skiss av din layout, så gör vi jobbet åt dig. Redan nästkommande arbetsdag får du den färdiga ritningen av oss, och kan gå in i vår rumsplanerare online för att göra ändringar i den. 

RoomSketcher 2D-planritningar funktioner verkliga produkter

Steg 2: lägg till möbler och material

Klicka och dra för att lägga till dörrar, fönster och trappor. Du kan enkelt ange exakta mått, eller ändra storleken på objekt genom att dra dem. Välj mellan massor av olika stilar, allt från franska dörrar och fönster med fönsterhiss, till U-formade trappor och trappor med trappavsatser. 

Sedan lägger du till dina möbler. Du hittar fler än 5 000 föremål och material i vårt omfattande produktbibliotek.

2D- och 3D-planritningar för rumsplanering

Step 3: skapa professionella planritningar

När allt är klart klickar du bara för att generera dina 2D- och 3D-planritningar. Du kan skriva ut eller ladda ner dina skalenliga planritningar i flera olika format, t.ex. JPG, PNG och PDF, samt skicka dina ritningar via e-post till vänner och familj. Skulle du behöva ändra något efter att ritningen är klar, öppnar du bara upp ditt projekt, gör din ändring och uppdaterar din planritning med ett knapptryck.  

Rumsplanerare Live 3d

Steg 4: se din rumsdesign i 3D

Samtidigt som du ritar skapar rumsplaneraren en 3D-modell av din ritning. Ta en rundtur genom planritningen i Live 3D och ta del av interiören med hjälp av imponerande virtuella 3D-foton och 360-visningar. 

Utöver att det är enkelt att utforma och inreda ett rum med hjälp av RoomSketcher, får du även tillgång till kraftfulla 3D-visualiseringsfunktioner som hjälper dig att skapa den perfekta ritningen.

En kraftfull app

Inga tekniska ritkunskaper behövs. Fullmatad med professionella funktioner för att skapa fantastiska 3D-visualiseringar. Vår app används och uppskattas av företag och privatpersoner över hela världen.


Vanliga frågor (FAQ):


Exempel på rum som designats i RoomSketcher

Rumsdesign för alla projekt - stora eller små, för ditt hem eller företag. I vårt planritningsgalleri hittar du mallar som du kan använda för att komma i gång. 

Redo att upptäcka RoomSketcher?