RoomSketcher

Rita själv

RoomSketcher är ett lättanvänt planritning- och inredningsverktyg som gör att du kan skapa din planritning på bara några minuter. Verktyget används och älskas av privatpersoner och företag över hela världen. Börja skapa din planritning eller inredning redan nu!

  • Skapa interaktiva planritningar – och visa ditt projekt för vänner, familj och kunder
  • Professionella planritningar – passar både för tryck och för webbpublicering
  • Visualisera ditt projekt i 3D – Ta 3D-foton och få en virtuell rundvandring i Live 3D

” Oavsett om du använder RoomSketcher professionellt eller bara för skojs skull, är det ett roligt och kreativt sätt att visualisera bostadsprojekt på. ”
John Nuter, inredningsarkitekt, USA

Skapa planritningar – snabbt och enkelt

Med RoomSketchers enkla gränssnitt är det lätt att skapa planritningar, och det har heller aldrig varit enklare att möblera ett rum. Välj fritt mellan mer än 5 000 produkter och material. Placera möbler på planritningen, och flytta dem från rum till rum – allt med enkel dra-och-släpp-funktionalitet. Använd vår webbapplikation eller ladda ner vår app. RoomSketcher går att använda på PC, Mac och surfplatta, och dina projekt synkroniseras över enheter så att du kan komma åt dina planlösningar var du än befinner dig.

RoomSketcher-Draw-Floor-Plan

Hur gör man?

Skapa din planritning
Med dra-och-släpp-funktionen är det lätt att rita din planlösning. För att rita en vägg behöver du bara klicka med musen där du vill att den ska börja och klicka igen där den ska sluta. Fortsätt sedan med att lägga till fönster och dörrar för att färdigställa din planritning.
Inred och dekorera
Välj mellan tusentals olika möbler, material och inredningsdetaljer i vårt produktbibliotek, och dra sedan in önskad produkt i planritningen. Med ett enkelt knapptryck kan du lägga parkettgolv eller klinker, måla eller tapetsera väggar. Därefter kan du lägga till inredningsdetaljer såsom vaser, tavlor och mycket mer.
Planritningar av hög kvalitet
RoomSketchers planritningar är av hög kvalitet och lämpar sig för såväl tryck som för webbpublicering. Du kan välja mellan att få dina planritningar med eller utan mått. Generera högkvalitativa filer i JPG, PNG och PDF-format för utskrift och nedladdning.

Läs mer:

Kom igång – snabbt och enkelt!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, inklusive RoomSketcher App, helt kostnadsfritt. Uppgradera när du behöver fler funktioner – lätt som en plätt!

“RoomSketcher är ett snabbt, enkelt och professionellt sätt att visualisera ditt nästa renoveringsprojekt eller din nya bostad! ”
Tom Roberg, husägare

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER