Hoppa till huvudinnehåll

Situationsplaner

Visualisera hela fastigheten med imponerande områdesplaner i 2D och 3D. Med RoomSketcher kan du enkelt skapa ritningar för landskapsdesign, planera trädgård och mycket annat.

Programvara för områdesplaner

Visa upp hela fastigheten

Planeringen av området runt omkring en bostad eller fastighet är lika viktig som själva byggnaden. Visa upp hela fastigheten, inklusive omgivande utomhusområden.

Skapa ritningar för fastighetsförsäljning, eller för att designa trädgård för dig själv eller dina kunder. Rita enkelt upp din landskapslayout, lägg till produkter och material till ritningen och visualisera den sedan i effektfull 3D.

Perfekt för fastigheter, områdesplanering, trädgårdsdesign och heminredningsprojekt.

Områdesplan i 2D av bostadsområde

Att skapa en situationsplan är enkelt

Skapa situationsplaner snabbt och enkelt i hög kvalitet med RoomSketcher. Rita trädgårdslayouter, gräsmattor, gångvägar, uppfarter, parkeringsplatser, terrasser och mycket annat. Markera avgränsningar med staket, murar, kantstenar och häckar, och anpassa ritningen med färgmarkerade zoner, material och texturer.

Trädgårdsdesign i 3D

Inred med utomhus- produkter & material

Du kan enkelt inreda dina ritningar med massor av utomhusprodukter som pooler, jacuzzis och utemöbler från vårt produktbibliotek. Lägg till planteringslådor, blommor, buskar och träd. Prova olika material som stenbeläggning, kakel, stenar, flis med mera för att hitta det perfekta materialet för din situationsplan.

Områdesplan i 3D med trädgård och pool

Skapa effektfulla situationsplaner i 2D och 3D

Skapa överskådliga situationsplaner i 2D och visa upp din landskapsdesign i högkvalitativ 3D. Ge liv åt dina ritningar med realistiska landskapsmaterial, texturer, utomhusprodukter, träd, buskar och blommor. Högupplöst och optimerat för tryck och webb. Utskrift och nedladdning i JPG-, PNG- eller PDF-format.


Imponerande situationsplaner med hjälp av RoomSketcher

Effektfulla situationsplaner i 2D och 3D som vem som helst kan skapa.

Redo att upptäcka RoomSketcher?