Hoppa till huvudinnehåll

Omfattande möbelbibliotek

Med Pro och Team får du tillgång till hela vårt produktbibliotek. Fler möbler, fler material, fler fasta installationer och fler ytbehandlingar.

Inredningstrender som får dig att må bra
RoomSketcher Pro fler produkter

Fler möbler och inventarier och mer heminredning som kan anpassas efter dina behov

Med RoomSketcher Pro och Team får du exklusiv tillgång till vårt kompletta produktbibliotek som innehåller fler möbler, inventarier och tillbehör för dina bostads- och heminredningsprojekt. Med vår smarta Byta Material-funktion är det till och med enkelt att byta färg och finish på föremål.

Kökslayout med öppna hyllor

Fler ytbehandlingar och material

Få tillgång till vårt kompletta materialbibliotek - där hittar du massor av ytterligare materialalternativ för golv, väggar och tak. Dessutom får du tillgång till vårt fullständiga urval av finishar för köket, som kan appliceras på apparater, skåp och bänkskivor. Testa till exempel marmor, sten, trä, olika kakelplattor och paneler.

Skapa uterum med RoomSketcher

Fler utomhusalternativ också!

Välj mellan massor av utemöbler - allt från uteplatsstolar, solstolar och bekväma loungesoffor till grillar, pooler och mycket mer. Dessutom hittar du ett brett utbud av markmaterial som gräs, jord, grus och sand. Lägg till växter, träd och buskar för att skapa utomhusområden, landskapsdesign, situationsplaner med mera.

Omfattande möbelalternativ

Pro och Teamabonnenter kan skapa sitt eget produktbibliotek

Kanske behöver du inte tusentals möbler att välja bland? Begränsa ditt möbelbibliotek så att det bara visar de möbler du använder mest. Spara tid genom att skapa en lista över de mest använda möblerna och dela listan med ditt team. Kontakta vår kundtjänst om du vill veta mer om detta.

Redo att upptäcka RoomSketcher?