Hoppa till huvudinnehåll

Recensioner och kundberättelser

RoomSketcher-appen används och älskas av företag och privatpersoner över hela världen. Här är vad några av dem har att säga om oss.


Lisa Shearer

Lisa Shearer

"Jag har använt RoomSketcher i över två år nu i min design- och heminredningsverksamhet. Det är lätt att navigera i tjänsten och den är till stor hjälp för mig när jag vill visa mina kunder vilken potential deras bostäder eller fastigheter har - med allt från 2D- och 3D-planritningar till att kunna ta en virtuell rundtur med hjälp av det virtuella 3D-alternativet. Om jag någonsin haft problem med appen har RoomSketcher varit mycket lyhörda för att lösa problemet. Jag har också använt möjligheten att beställa planritningar som jag skickar in och som kommer tillbaka till mig redo att renderas inom en dag. Jag ser fram emot många fler år av samarbete med RoomSketcher."

Inredningsarkitekt, Shearer Designs

Matyas

Matyas Frydrych

"Jag använder RoomSketcher för att skapa planritningar åt mina fastighetskunder, som en del av min foto- och videoproduktion. Tack vare det kan jag erbjuda dem ytterligare tjänster så att de inte behöver söka den hjälpen på annat håll. Det är lätt att använda och har sannolikt det mest generösa prenumerations-/kreditupplägget på marknaden."

Fastighetsfotograf, DoubleM

John Heimark

John Heimark

"Jag har använt RoomSketcher i flera år för att kunna erbjuda planritningar i vår portfölj. Jag har ännu inte hittat någon annan lösning som skapar så högkvalitativa renderingar med flexibiliteten att ändra dem för att anpassa dem till specifika behov. Jag har använt de exporterade planritningarna i videor, brevpapper och för att presentera dem på våra hemsidor. Jag rekommenderar den här produkten till alla som vill ha flexibiliteten att skapa och ändra sina planritningar för att skräddarsy dem efter specifika behov. Den enda nackdelen är att det finns en viss inlärningskurva med programvaran. Detta kompenseras dock enligt min åsikt helt och hållet av de resurser som tillhandahålls av RoomSketchers kunskapscenter där man kan hitta extremt detaljerade instruktioner."

Marknadschef, Douglass Properties

"RoomSketcher får mina presentationer att se professionella ut och mina kunder älskar att se sina rum och min design i ett lättförståeligt format. RoomSketcher har tagit min verksamhet till en ny nivå. Det är lätt att lära sig och att navigera. Deras instruktionsvideor är fantastiska, liksom deras kundservice."

Gwen McClure - Inredningsarkitekt, Place It
Claire Elyse

Claire Elyse

"Jag älskar att använda RoomSketcher för att visa mina kunder hur de kan inreda sina hem och optimera förvaringsutrymmet. Som professionell organisatör har det här verktyget varit ovärderligt för mig i mitt arbete med kund - både öga mot öga och virtuellt."

Professionell organisatör & coach, Clear Box Clear Space

Max Hodges

Max Hodges

"Ett lättanvänt, men förvånansvärt kraftfullt och funktionsrikt, verktyg för planering av rum och fastigheter."

CEO, Japan Rabbit

Fredrik Sahlberg

Fredrik Sahlberg

"Roomsketcher är ett värdefullt verktyg för oss i vårt arbete att hjälpa våra kunder skapa sitt drömhem."

VD/Marknadschef, Mellby Home

"Jag jobbar med att planera och inreda badrum, och den här produkten är ovärderlig när det kommer till att visa och kommunicera mina idéer till mina kunder. Den ger verkligen valuta för pengarna. Jag och mitt företag skulle inte klara oss utan den."

Fiona Higgins - Inredningsarkitekt
Robin Tschumper inredningsarkitekt

Robin Tschumper

"I egenskap av inredningsarkitekt utan någon examen i arkitektur och inredningsdesign tycker jag att RoomSketcher är till otroligt stor hjälp. Jag använder det här programmet för att göra om inredningen i de hus som vi köper för att fräscha upp och sälja. Jag har till och med kunnat flytta trappor! Jag har provat några andra liknande program, men RoomSketcher är betydligt enklare! Min man, som har svårt med allt vad teknik heter, kan använda det utan större hjälp. Jag kan varmt rekommendera det."

Inredningsarkitekt, USA

Stian Abrahamsen

Stian Abrahamsen

"Det jag gillar med RoomSketcher är att det är ett väldigt intuitivt och lättanvänt program med många möjligheter. I min bild- och slöjdklass skapade eleverna 3D-husmodeller för en arkitektuppgift. Vi valde att använda RoomSketcher för att planera inredningen och layouten. Mina elever älskade programmet, främst tack vare användarvänligheten och alla kreativa möjligheter. Alla mina elever behärskade programmet väl och kände att de lyckades skapa professionella planritningar för sitt projekt. Jag rekommenderar definitivt programmet för undervisning i gymnasieskolan."

Lärare i bild och slöjd, Norge

Ruben Feldman

Ruben O. Feldman

"Jag upplever att RoomSketcher är ett mycket pålitligt företag ur alla perspektiv. De är professionella, bryr sig om användarna och levererar som utlovat - vilket är av största vikt när vi organiserar våra arkitekttjänster!

Jag kan varmt rekommendera RoomSketcher, för deras teknik såväl som deras professionella kundservice och support."

Arkitekt, USA

Dave Campbell

Dave Campbell

"Jag insåg snabbt att RoomSketcher var precis det jag letade efter - ett lättanvänt verktyg som jag kunde använda för att skissa upp mitt hus och därefter testa att ta bort väggar, lägga till nya möbler, etc, och sedan få en snabb 3D-rendering av det. De enkla visualiseringarna är värda varenda krona; jag har egentligen inte använt så många av de andra funktionerna. Att inför en ombyggnation med en uppskattad prislapp på mellan 50 000 och 70 000 USD, få tillgång till ett verktyg som detta för att kunna fatta några riktigt stora beslut. Det är helt enkelt ovärderligt."

Husägare, USA

"Jag älskar verkligen RoomSketcher - det har sparat mig tusentals pund i arkitektkostnader genom att jag har kunnat designa själv och uppleva rummen ‘på plats’ - jag har byggt om två fastigheter med hjälp av RoomSketcher, och bilderna av det tilltänkta slutresultatet var otroligt lika verkligheten."

Sarah Thompson, husägare, Storbritannien

Redo att upptäcka RoomSketcher?