Hoppa till huvudinnehåll

Spara dina favoriter

Det är ofrånkomligt att du kommer få några favoriter i RoomSketchers omfattande produktbibliotek. Slösa inte tid på att leta efter dem varje gång - spara de material, färger och möbler du gillar mest i, direkt i appen.

Välj dina favoriter
Välj dina favoritmöbler

Skapa ditt eget personliga urval

När du bekantar dig med RoomSketchers stora möbelbibliotek kommer du snart att hitta dina favoriter bland våra möbler, material och färger. Klicka bara på hjärtat på objektet, så läggs det till i din favoritlista - svårare än så är det inte!

Genom att markera dina favoriter har du snart ditt eget personliga urval av produkter.

Favoritmaterial golv

Hitta dina favoriter snabbare

Spara massor av tid genom att favoritmarkera dina mest använda artiklar! Du kommer åt dem med en enda knapptryckning, och kan på så sätt enkelt lägga till dem i ditt projekt.

Låt oss säga att du vill hitta matbord och stolar - klicka bara på hjärtat och dina favoritmarkerade köksmöbler dyker upp. Eller om du vill byta material på en möbel, hittar du snabbt dina favoritstilar utan att behöva leta igenom långa listor över olika material.

RoomSketcher Pro fler produkter

Pro-användare kan skapa ett företagsspecifikt möbelbibliotek

Snabba upp produktionen av planritningar genom att begränsa produktutbudet för hela företaget. Skapa ett bibliotek med förhandsgodkända produkter och dela det med teamet. Det är enkelt att när som helst växla tillbaka till det fullständiga möbelurvalet, men med snabblistan går det ännu snabbare att skapa planritningar med rätt artiklar. Kontakta kundtjänst om du behöver hjälp med att sätta upp detta.

Redo att upptäcka RoomSketcher?