Hoppa till huvudinnehåll

RoomSketcher App

RoomSketcher Appen är en kraftfull och lättanvänd app för att skapa planritningar och heminredning i 3D på din PC, Mac eller surfplatta.

RoomSketcher-App i møbel modus

En lättanvänd inrednings app för att skapa planritningar och heminredning

RoomSketcher Appen är fullproppad med funktioner som hjälper dig att skapa planritningar och heminredning utifrån dina behov. Tack vare hög användarvänlighet, ett intuitivt gränssnitt och professionell rendering, blir appen ett ovärderligt verktyg för både företag och privatpersoner.

Oavsett om du vill skapa planritningar och 3D-bilder för fastighets- eller heminredningskunder, planera ett renoveringsprojekt eller skissa på en ny möblering i ditt hem, är RoomSketcher Appen för dig.

roomsketcher-appen-pa-macbook-och-ipad

Skapa planritningar på din dator eller surfplatta

Med RoomSketcher Appen kan du enkelt skapa planritningar direkt på din dator eller surfplatta. Börja från ett tomt ark, med en färdig rumslayout, eller importera en blåkopia att arbeta utifrån. Alla dina projekt samlas i molnet.

På din surfplatta funkar appen även när du är offline. Så, ingen fara på taket om du tappar din internetuppkoppling - projektet synkas så snart du är online igen.

Beställ planritningar utifrån blåkopia

Redigera din beställning

Spara tid och energi, och undvik en massa hattande fram och tillbaka med den du beställer planritningar från. När du använder RoomSketcher för att beställa planritningar kan du redigera dina ritningar direkt i appen. Behöver du ändra ett rumsnamn eller lägga till ett fönster i ritningen? Inga problem - med RoomSketcher är det lätt fixat.

Alla dina beställda planritningar finns sparade och tillgängliga i ditt online-arkiv. Klicka bara på ritningen i appen, gör dina ändringar och exportera den färdiga planritningen. Snabbt, enkelt och effektivt.

RoomSketcher 2D-planritningar funktioner verkliga produkter

Omfattande bibliotek med möbler och material

I RoomSketcher finns allt du behöver, i form av möbler, inventarier och material som uppdateras regelbundet. Lägg till köksskåp, vitvaror, badrumsinredning, möbler och mycket annat. Du kan enkelt ändra storlek på samtliga möbler, och alla våra nya möbler är skapade med vår smarta Byt Material-funktion.

Om du skulle vilja begränsa möbelkollektionen i biblioteket, är det inga problem. Hör av dig till vår kundservice - de hjälper dig mer än gärna.

Husplanritning i 2D och 3D

Professionella 2D- och 3D-planritningar - bara ett klick bort

RoomSketcher Appen är fullmatad med smarta funktioner som gör att du snabbt och enkelt kan skapa kompletta planritningar med mått, logotyp, anteckningar, med mera.

Använd RoomSketchers planritningar till exempelvis fastighetsannonser, ritningar av husplaner och kundpresentationer. Professionella resultat varje gång.

Inredningstrender som får dig att må bra

Effektfull 3D-visualisering direkt i appen

Att visualisera din hemdesign i 3D har aldrig varit enklare. Skapa blixtsnabbt lågupplösta bilder med hjälp av 3D Snapshots, ta en virtuell rundtur genom ditt projekt med Live 3D, eller skapa fantastiska interiörer i 3D, som 3D Foto och 360-Visningar.

Dela 3D-bilder i sociala medier, på din hemsida, eller som en del av din kundportfölj. Ett bra sätt att marknadsföra dina hemdesign-idéer.


RoomSketcher är den perfekta inrednings appen för planritningar och hemdesign

Alla funktioner du behöver för att skapa planritningar och hemdesign, direkt på din dator eller surfplatta.

Redo att upptäcka RoomSketcher?