Hoppa till huvudinnehåll

Beräkna area

Räkna ut area på golvytor automatiskt med funktionen Total area. Kraftfull och enkel att använda, med möjlighet att anpassa efter dina behov. Det har aldrig varit enklare att räkna ut kvadratmeter eller beräkna arean.

RoomSketcher 2D-planritning för 3 sovrum

Räkna ut area av golvyta automatiskt

Med vår funktion Total area räknar du enkelt ut en golvyta. Bestäm om du vill ha dina mått i kvadratmeter eller kvadratfot. Arean i dina planritningar räknas ut automatiskt antingen per våning, eller för hela bostaden eller fastigheten.

Om du skapar planritningar för fastigheter, jobbar med bostadsvärdering eller planerar en renovering av ditt hem, så kommer du att ha mycket nytta av den här funktionen.

RoomSketcher beräknar total yta

Fullständig kontroll över din beräkning av golvyta

Kraven för beräkning av area varierar, beroende på land och projekttyp. Med RoomSketcher har du full kontroll över vilka rum och områden som ska ingå eller inte ingå i din beräkning.

Skräddarsy beräkningen av golvytan så att den passar dina projektkrav. Inkludera eller uteslut väggar, korridorer, cirkulationszoner, serviceutrymmen med mera, beroende på dina behov. En praktisk förhandsgranskning visar vad som är inräknat; på så sätt kan du vara säker på att den slutliga beräkningen är korrekt.

Total yta på planritning

Blixtsnabba och exakta beräkningar

Skapa planritningen med dina exakta mått och definiera eventuell biyta, så beräknar RoomSketcher-appen ut hur många kvadratmeter ditt golv har på ett ögonblick. Om du behöver justera eller göra ändringar i din ritning, räknar appen automatiskt om ytorna åt dig.

Få fram den totala arean, bruttoarean och mycket mer!

Svartvit planritning i 2D med mått och total yta

Planritningar att lita på

Med hjälp av funktionen Total Area kan du ge dina kunder korrekt information om arean. Dubbelkolla dina lasermätningar och manuella mätningar för att beräkningarna ska bli tillförlitliga. Du sparar tid och kan förse dina kunder med professionella ritningar.

Exportera dina planritningar i 2D eller 3D med väggmått och beräkningar av den totala ytan. Med RoomSketcher kan du anpassa dina planritningar, och få dem att se ut precis som du vill ha dem.

Vanliga frågor om att räkna ut area (FAQ)

Redo att upptäcka RoomSketcher?