RoomSketcher

Välkommen till RoomSketcher!

Hej, jag heter Trond och jag är VD för RoomSketcher.
RoomSketcher har gjort ett online planlösning och inredning applikation som låter dig skapa ritningar, utrusta och dekorera dem och visualisera ditt hem i fantastisk 3D.

Det finns tusentals husägare, inredare, de som arbetar i fastigheter, och många fler som använder RoomSketcher varje dag för sin planlösning och inrednings behov.

Trond

RoomSketcher startade under vatten

RoomSketcher började nästan 10 år sedan som en avknoppning från ett företag som skapar state-of-the-art 3D-visualiseringar för undervattens oljeindustrin. Samma teknik används för att visualisera de stora borrplattformar vattnet användes för att visualisera den inre av huset och egenskaper. Den vision som vi hålla fast vid denna dag var att alla ska kunna visualisera sina hem på nätet.

Vår innovation är unik One Source plattformen. När planlösningen sätts in i vårt system, alla våra produkter och alternativ lätt tillgängliga för dig. Gör 2D och 3D Planritningar, Live 3D Planritningar, 3D Foto och 360 Visningar. Lätt att göra – och mycket imponerande resultat.

RoomSketcher är privatägt och backas upp av riskkapitalbolaget Viking Ventures och hålla Torrey Pines AS. Grundarna, våra viktigaste investerare och mig, är veteraner i mjukvara och 3D-visualisering industrin.

Tusentals nöjda kunder och användare

Idag är vi stolta över att säga att vi har mer än en miljon användare och kunder som kommer från mer än 178 länder. Det finns mer än 2 miljoner projekt med RoomSketcher. Tusentals små, medelstora och stora företag, återförsäljare, konstruktörer och entreprenörer har valt RoomSketcher som deras planlösning och inredningsprogram. Det är långt bortom vår fantasi 10 år sedan.

Så börja använda vad vi tycker är det bästa planlösning och inredningsprogramet på marknaden!

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” Fantastiskt verktyg, det bästa som finns. ”
Sverre Johnsen, heminredare

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESSURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG