Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till RoomSketcher

RoomSketcher är ett innovativt teknikföretag som tillhandahåller en lättanvänd, men extremt kraftfull, programvara för planritningar och heminredning.

Trond Bergquist

Hej, jag heter Trond och jag är VD för RoomSketcher. Jag tycker det är jättekul att se att så många av er ansluter sig till vår gemenskap av planritnings- och heminredningsentusiaster.

RoomSketcher-appen är ett lättanvänt verktyg för planritningar och hemdesign där du kan skapa planritningar, och sedan inreda och visualisera dem i imponerande 3D.

Gör som tusentals fastighetsmäklare, inredningsentusiaster, husägare och andra som använder RoomSketcher varje dag för att skapa planritningar och visualisera sina inredningsprojekt.

Heminredningsidéer - köksö med bardisk

RoomSketcher startade under vattnet

RoomSketcher grundades 2007, i form av en avknoppning från ett företag som skapar toppmoderna 3D-visualiseringar för oljeindustrin. Samma teknik som används för att visualisera stora oljeplattformar under vatten används nu för att visualisera insidan av hus och fastigheter. Visionen, som är densamma än idag, var att alla borde kunna visualisera sitt hem online.

Vår One Source-plattform är vad som gör oss unika. Så fort planritningen finns i vårt system har du tillgång till alla våra premiumfunktioner. Skapa högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar, Live 3D-planritningar och fantastiska 3D-foton och 360-visningar.

RoomSketcher är privatägt och stöds av Argentum och holdingbolaget Torrey Pines AS. Både bolagets grundare och jag själv har mångårig erfarenhet av mjukvaru- och 3D-visualiseringsbranschen.

RoomSketcher rotera 3D-planritning

Tusentals nöjda kunder och användare

Idag kan vi stoltsera med att vi har mer än fem miljoner kunder och användare från drygt 170 länder, och hittills har över 7 miljoner projekt skapats i RoomSketcher. Tusentals små, medelstora och stora företag, återförsäljare, designers och entreprenörer har valt att samarbeta med RoomSketcher. Det hade vi aldrig kunnat drömma om när vi startade företaget.

Så kom igång du också, och börja använda vad vi tycker är det bästa programmet på marknaden för att skapa planritningar och heminredning!

RoomSketcher kundberattelser

Recensioner och kundberättelser

Läs vad våra kunder har att säga om oss.

Frågetecken

Kontakta oss

Något du undrar över?
Hör av dig!

Redo att upptäcka RoomSketcher?