RoomSketcher

Välkommen till RoomSketcher!

Hej, jag heter Trond och jag är VD för RoomSketcher.
RoomSketcher är en webbaserad tjänst för att skapa planritningar och göra fantastiska 3D-visualiseringar av ditt hem.

Tusentals husägare, inredare och fastighetsmäklare har redan upptäckt RoomSketcher och använder det dagligen. Jag hoppas att du ska uppskatta det lika mycket!

Trond

RoomSketcher startade under vatten

RoomSketcher grundades 2007, i form av en avknoppning från ett företag som skapar toppmoderna 3D-visualiseringar för oljeindustrin. Samma teknik som används för att visualisera stora oljeplattformar under vatten används nu för att visualisera insidan av hus och fastigheter. Visionen, som är densamma idag, var att alla borde kunna göra visualiseringar av sitt hem på nätet.

Vår One Source-plattform är unik. Så fort planlösningen finns i vårt system har du tillgång till alla våra premiumfunktioner. Skapa högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar, Live 3D-planritningar, och fantastiska 3D-foton och 360-visningar. Vårt företag är under ständig utveckling och strävar alltid efter att ge dig den mest användarvänliga upplevelsen för att kunna skapa de coolaste planlösningarna och den mest effektfulla inredningsdesignen någonsin.

RoomSketcher är privatägt med riskkapitalbolaget Viking Ventures och holdingbolaget Torrey Pines AS i ryggen. Både bolagets grundare och jag själv har mångårig erfarenhet av mjukvaru- och 3D-visualiseringsbranschen.

Tusentals nöjda kunder och användare

Idag kan vi stoltsera med att vi har mer än fem miljoner kunder och användare från drygt 180 länder, och hittills har över 7 miljoner projekt skapats i RoomSketcher. Tusentals små, medelstora och stora företag, återförsäljare och entreprenörer väljer att använda RoomSketcher när de skapar planlösningar och inredning. Det hade vi aldrig kunnat drömma om när vi startade företaget.

Så sätt igång du också, och börja använda vad vi tycker är det bästa programmet på marknaden för att skapa planlösningar och inredning!

Så här fungerar det

Kom igång – snabbt och enkelt!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, inklusive RoomSketcher App, helt kostnadsfritt. Uppgradera när du behöver fler funktioner – lätt som en plätt!

” Fantastiskt verktyg, det bästa som jag har hittat. ”
Sverre Johnsen, heminredare

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER