Hoppa till huvudinnehåll

Anpassa dina 3D Planritningar

Skapa och förmedla rätt utseende och känsla, med din egen 3D-stil. Anpassa möbler, färg på väggar, visningsvinkel för ritningarna och mycket mer.

Blå möbler 3D-planritning 3 sovrum

Skaffa din egen unika 3D-stil

Med RoomSketcher blir dina 3D-planritningar precis som du vill ha dem. Välj om du vill visa alla möbler eller bara fasta installationer, och lägg till etiketter som rumsnamn och mått. Lägg till färg på väggar, samt pilar, text och möbler. Möjligheterna är oändliga.

När du har valt en stil, kan du spara dina inställningar för att skapa din egen unika stilmall. Den blir tillgänglig för alla användare på företaget - på så sätt säkerställer ni att planritningarna får samma enhetliga utseende varje gång.

Anpassad 3D-planritning

Spara ditt eget urval av möbler

Hitta dina favoritmöbler och lägg till dem i din 3D-look. Ange din köksstil med färger och material på skåp och bänkskivor. Välj golv och väggfärg, och vips, så har du ditt eget urval.

Oavsett om du skapar planritningarna själv, eller låter oss göra jobbet, sparas ditt möbelurval på ditt konto. Du behöver inte justera dina planritningar varje gång - med ditt eget urval sparar du massor av tid och dina ritningar får ett unikt och enhetligt utseende.

Högkvalitativa 3D-planritningar

Hitta den perfekta 3D-vinkeln

Visa fastigheten från dess bästa sida! Med RoomSketcher finns många alternativ för att hitta det perfekta perspektivet. Välj lutning, orientering och synfält. Satsa på en översiktlig vy, isometrisk vy eller någonstans mittemellan.

Du kan till och med ställa in vägghöjden, så att du får en bra bild av fastighetens interiör och enkelt kan se hur rummen hänger ihop. Har du hittat en favorit 3D-vinkel och vägghöjd? Lägg till dem i din 3D-stil, så får alla dina planritningar samma, optimala utgångspunkt.

RoomSketcher skalenliga 3D-planritningar

Använd företagets färger och logotyp

Använd ditt företags färger för att varumärkesanpassa dina 3D-planritningar. Lägg in en egen färgkod för att få exakt rätt nyans, eller välj bland våra befintliga färger. Använd på väggytor, möbler och annat. Med RoomSketcher kommer dina planritningar alltid matcha ditt varumärke.

Som pricken över i, kan du ladda ner dina planritningar på ett brevpapper med logotyp och anpassad text för ansvarsfriskrivning.

RoomSketcher varumärkesanpassad 3D-planritning

Skapa flera olika stilmallar för att passa olika kunder och projekt

Om du har flera projekt eller kunder med olika önskemål om stil och färg kan du enkelt skapa flera mallar.

Växla enkelt mellan olika stilar - du behöver inte rita om dina planritningar för att byta mall. Lägg till dem i ditt projekt - sen är det bara att köra!

RoomSketcher är den perfekta lösningen för 3D-planritningar

Innehåller alla funktioner du behöver för att skapa effektfulla 3D-planritningar - professionellt resultat på ett lätt sätt.

Redo att upptäcka RoomSketcher?