Hoppa till huvudinnehåll

Byt ut material

Med Byta Material-funktionen kan du anpassa utseende på möbler, inredningsdetaljer och mycket annat. Testa olika material i vårt produktbibliotek, eller lägg till din egen färg.

RoomSketcher anpassa inredning

Anpassa dörrar, fönster och trappor

Med Byta Material-funktionen kan du ändra ytbehandling på fönster- och dörrytor, ramar, lister och till och med beslag. Anpassa utseendet på trappor med olika material på trappsteg, lister, räcken och mycket mer.

Anpassa 3D-kök

Sätt färg på dina köksskåp, och skapa precis den bänkskiva du vill ha

Byt material och färg på köksskåp och bänkskivor, och testa olika kombinationer av material och färger för att hitta den perfekta stilen för dig. Välj mellan allt från träpaneler till färg och olika sorters skåp, och kombinera dem sedan med den bänkskiva du vill ha. Pro- och Team-abonnenter får tillgång till alla alternativ.

Byt material på utemöbler, exempelvis stolar

Matcha möbler och inredningsdetaljer för att hitta din stil

Anpassa möbler och annan inredning för att matcha ditt befintliga hem, eller för att åstadkomma precis den känsla och det uttryck du vill tillföra i bostaden. Testa olika material på möbler, belysning, köksskåp och mycket annat. Det är det perfekta sättet att visualisera hur produkterna skulle kunna se ut på plats, innan du köper dem.

Vardagsrum som påminner om våren - grön soffa, rosa väggar

Illustrera din design med effektfull 3D-visualisering

När du jobbar i RoomSketcher-appen, kan du enkelt anpassa föremål genom att klicka på dem. Ändringen visas direkt i Live 3D och med 3D Snapshots. Vill du ta dina presentationer ett steg längre - kanske för att imponera på dina kunder - så kan du göra det med hjälp av 3D Foto och 360 Visning.

Byta Material-funktionen ingår för dig med alla våra betalda abonnemang. Börja med att registrera ett gratiskonto; du kan när som helst uppgradera ditt konto till ett av våra abonnemang.

Redo att upptäcka RoomSketcher?