Hoppa till huvudinnehåll

Live 3D

Ta en interaktiv rundtur i 3D - med bara ett knapptryck! Live 3D är ett roligt och interaktivt sätt att ta del av en planritning. Dessutom är det enkelt att dela med kunder och köpare.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Ta en interaktiv, virtuell rundtur

Ta en virtuell rundtur i din hemdesign eller ditt fastighetsprojekt i interaktiv Live 3D - med vår kraftfulla 3D-teknik för rendering och visualisering blir det enkelt. Klicka bara för att visa din planritning i Live 3D. Sväva över planritningen för att få en tydlig bild av layouten från alla vinklar, eller gå runt och upplev rummen som om du verkligen vore där.

RoomSketcher Live 3D planriting platta

Engagera potentiella köpare

Med RoomSketcher Live 3D kan du på ett enkelt sätt tillhandahålla engagerande virtuella rundturer. Om du arbetar med att marknadsföra fastigheter eller byggnadsprojekt, kan du med fördel lägga till Live 3D till din produktportfölj. På så sätt kan du enkelt, och utan att det kostar skjortan, erbjuda potentiella köpare en virtuell rundtur i den aktuella bostaden eller fastigheten.

Kamera med Live 3D-inställning

Ge liv åt dina designidéer

Live 3D är det perfekta sättet att visa upp ett projekt eller en fastighet. Den snabba renderingsfunktionen gör att du enkelt kan göra ändringar i dina design- eller renoveringsprojekt, på nolltid.

Exempel på Live 3D-rundtur i hus

Äntligen en virtuell rundtur med ögonblicklig rendering

I RoomSketcher-appen arbetar du i lättöverskådlig 2D och ser din design i imponerande 3D. Du behöver bara flytta kameran i appen för att Live 3D ska uppdateras - ingen omställningstid behövs.

Äntligen ett prisvärt alternativ till dyra virtuella visningar som måste skapas på plats! Inga 3D-kameror eller videor behövs. Du behöver bara skapa din planritning och klicka för att visa den i Live 3D.

Redo att upptäcka RoomSketcher?