Hoppa till huvudinnehåll

3D Snapshots

Med 3D-snapshots kan du snabbt och enkelt visualisera din heminredning. Bara rikta kameran, klicka och se ditt rum i 3D!

RoomSketcher snapshot av vardagsrum

Lågupplöst rendering för ögonblicklig 3D

Med RoomSketcher kan du visa din design i 3D på bara ett ögonblick. Förhandsgranska din heminredning i 3D medan du skapar din planritning. Ta ögonblicksbilder av dina idéer och visualisera dem direkt. Våra 3D-snapshots är lågupplösta, för att du snabbt ska kunna se resultatet.

Förhandsgranska din design med 3D-snapshots

Lätt att få den perfekta vinkeln

Använd kameran i appen för att enkelt ta ett virtuellt foto. Flytta runt kameran, ställ in perspektivet och hitta den perfekta vinkeln. Bara peka och klicka för att visa den del av inredningen du vill se i 3D.

3D-snapshot av ett modernt badrum

Visualisera dina designidéer på ett ögonblick

Med 3D-snapshots kan du snabbt och enkelt visualisera din heminredning. Arbeta i lättöverskådlig 2D och visualisera dina idéer direkt i 3D. Snabbt, effektivt och ett utmärkt sätt att dela idéer med exempelvis dina kunder.

Snapshot jämfört med 3D-foto

Gör om till fantastiska, högupplösta bilder med bara ett knapptryck

Omvandla dina bästa snapshots till effektfulla 3D-foton och panoramiska 360-visningar, med bara en knapptryckning. 

Med högupplösta bilder kan du på ett imponerande sätt visualisera dina idéer för heminredning eller fastigheter. Perfekt för att skapa kundportföljer, visa upp projekt på din webbplats, dela i sociala medier och mycket mer.


3D-visualisering på ett ögonblick

Tack vare lågupplöst rendering kan du snabbt jämföra heminrednings-idéer.

Redo att upptäcka RoomSketcher?