RoomSketcher

Professionella Planritningar

 • Interaktiva planritningar
 • Lätta att komma åt online
 • Engagerar potentiella köpare till din fastighet

“Planritningar på rätt sätt!”
Robin Lycka, Zentuvo

Varför Planritningar är viktiga

Inspirera fantasin hos potentiella bostadsköpare med våra interaktiva planritningar. Om du har en fastighet till salu, eller en fastighet att hyra ut, har vi den perfekta planritningslösningen för att hjälpa dig att sälja.

RoomSketcher är ett lättanvändt verktyg för fastighetsmäklare för att få full kontroll över alla planlösningsbehov. Skapa planritningar i 2D eller 3D på bara ett par minuter. Sedan kan du ta din fastighetspresentation till nästa nivå genom att skapa interaktiva planritningar.

 • Över en tredjedel av köparna sa att de var mindre benägna att fråga om en fastighet utan en planlösning
 • 1 av 5 köpare skulle ignorera en notering som inte hade någon planritning
 • Lägga till en plan för en fastighetsnotering kan öka klickfrekvenserna från köpare med 52%

Så om du vill maximera chanserna att hitta en köpare eller hyresgäst för din egendom, se till att du har en planlösning i din fastighetspresentation.

Varför interaktiva planritningar?

De vanliga svartvita planritningarna i 2D är ett utmärkt sätt att visa fastighetens utformning, men potentiella köpare har ofta svårt att verkligen visualisera utrymmet. 3D Planritningen är ett utmärkt nästa steg för att presentera hus som är till salu, eftersom den visar huset möblerat som ett riktigt hem. Interaktiva planritningar online är vad som verkligen tar din fastighetspresentation till nästa nivå. Med våra interaktiva planritningar, kan besökare enkelt köra RoomSketcher Web Editor direkt från din webbplats – utan att behöva installera något program. Besökarna blir verkligen exalterade av det användarvänliga dra-och-släpp-användargränssnittet och kommer att göra din planritning personlig inom några minuter. Efter att de har gjort sina ändringar, kan de gå runt i fastigheten i Live 3D. Gör det möjligt för fler människor att se en fastighets potential direkt från din egen webbplats.

Hur det fungerar

Skapa en planritning
Du kan antingen rita planritningar själv från början eller beställa din planritning genom vår Ritningsservice. Det enkla dra och släpp-gränssnittet gör det enkelt att rita och uppdatera planritningar. Klicka bara och dra din markör för att rita eller flytta väggar. Praktiska riktlinjer och mätningar ger dig exakta resultat!
Inreda, dekorera och anpassa
Lägg till golv-, vägg- och takmaterial. Hitta bra finishalternativ, matcha färger eller skapa din egen färg. Välj mellan tusentals varumärken och generiska produkter! Skapa och jämföra olika layouter, anpassa och accessorize. Lägg till detaljer som mätningar, rumsnamn och storlekar.
Generera Professionella Planritningar
När din planritning har skapats, generera och skriv ut din högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar. Dela dina färdiga planritningar online – lägg till dem på din webbplats eller dela via sociala medier. Ladda ner som pdf, jpg eller png. Det kunde inte vara enklare!

Läs mer

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” RoomSketcher är ett bra företag att arbeta med, mycket professionellt och effektivt och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – Försäljningschef for Marcus Anthony Estates, London

 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG