RoomSketcher

Professionella planritningar

En planritning är en illustration, oftast i skala, som visar en vy över av förhållandet mellan rum, utrymmen och andra fysiska funktioner på en strukturerad nivå av en bostads våningsplan. RoomSketcher är planritningsexperten som fokuserar på smidig användarupplevelse, snabb leverans och hög kvalité.

 • Smidig process från beställning till leverans
 • Planritningar av hög kvalitet anpassad till företagets profil
 • Engagera potentiella köpare till din fastighet eller bostad

” RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen och låter oss leverera proffisionella planritningar till våra kunder. ”
Erik Hedlund, Fastighetsmäklare Notar Uppsala

Vikten av bra planritningar

Väck intresse och engagemang med hjälp av våra planritningar. Vi har den perfekta lösningen för att skapa planritningar, för dig som vill sälja eller hyra ut en bostad.

 • Mer än en tredjedel av tillfrågade potentiella köpare, anger att de är mindre benägna att intressera sig för en fastighet där planritning saknas
 • En av fem köpare skulle ignorera ett objekt som saknade planritning
 • Genom att inkludera en planritning i fastighetsannonsen, kan klickfrekvensen öka med över 50%

Så om du vill maximera chanserna att hitta en köpare eller hyresgäst för din fastighet, se till att du har en planritning i din fastighetspresentation.

RoomSketcher 2D Planritning

Vilken typ planritning passar för dig?

2D planritningar

En 2D planritning är en typ av illustration som visar upplägget av ett utrymme från ovan, inklusive väggar och rum. 2D betyder att planritningen är en “platt” ritning, utan perspektiv eller djup. En 2D planritning kan vara en skiss, en ritning eller en datorritning.


Läs mer →

RoomSketcher-2D-Planritningar

3D planritningar

En 3D planritning är en typ av illustrationsom visar uppställningen av ett hem eller egendom i 3D. 3D innebär att planritningen visar både perspektiv och höjd. Till skillnad från 2D-planer har en 3D planritning mer detaljer och gör det lättare att förstå utrymmet.


Läs mer →

RoomSketcher-3D-Planritningar

Live 3D planritningar

Upplev dina planritningar och visa bostaden med Live 3D! Få en realistisk upplevelse av fastigheten i ett virtuellt 3D-genomgång.


Läs mer →

Live3D-Planritningar

Så här fungerar det

Skapa en planritning
Du kan antingen rita planritningar själv från grunden eller beställa genom vår ritningsservice som har snabb leveranstid och möjlighet att hantera stora volymer.
Professionella planritningar
Skräddarsydda 2D och 3D planritningar som passar ditt varumärke och din verksamhet. Högupplösta webb- och printfiler – ladda ner som PDF, JPG eller PNG.
Smidig redigering
Vill du ha en förändring på planritningen? Ring oss och få hjälp av vår kundservice eller gör enkelt ändringen själv med hjälp av vår smidiga online app.

RoomSketcher 2D Planritning

Läs mer

Kom igång – snabbt och enkelt!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, inklusive RoomSketcher App, helt kostnadsfritt. Uppgradera när du behöver fler funktioner – lätt som en plätt!

Arbetar du i en fastighetsbyrå?

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher är ett bra företag att samarbeta med, och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – försäljningschef för Marcus Anthony Estates, London

 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER