Hoppa till huvudinnehåll

Planera och skapa din kontorsdesign med vårt kraftfulla program

Skapa kontorslayouter, möblera och inred, och se din kontorsdesign i 3D. Ingen CAD-erfarenhet behövs - med RoomSketcher är det enkelt!

3D-planritning av ett kontor med trädgård
Max Hodges

Ett lättanvänt, men förvånansvärt kraftfullt och funktionsrikt, verktyg för planering av rum och fastigheter.

Max Hodges

CEO, Japan Rabbit

Så använder du RoomSketcher för att designa ditt kontor

Det finns två enkla sätt att komma igång med din kontorsdesign - antingen ritar du din kontorsplanritning själv, eller så beställer du en planritning från våra expertillustratörer. Skapa din kontorsdesign i 3 enkla steg.


programvara för kontorsdesign

Steg 1: skapa och redigera din kontorslayout

Utforma din kontorslayout i 2D på bara några minuter med hjälp av vår smarta drag-och-släpp-funktionalitet. Klicka och dra markören för att rita eller flytta väggar. Välj fönster och dörrar ur produktbiblioteket och dra dem på plats. Med inbyggda mätverktyg skapar du enkelt en exakt kontorsritning.

RoomSketchers programvara för kontorsplanering

Steg 2: möblera din kontorsplanritning

Välj bland ett stort antal material för väggar, golv och tak, samt kontorsmöbler som skrivbord, stolar, skiljeväggar, förvaringsskåp med mera. Dra sedan enkelt föremålen på plats. Du kan utan problem ändra storlek på föremålen och använda funktionen Byta material för att experimentera med olika färger och ytbehandlingar.

Kontorsplanering i Live 3D

Steg 3: se din kontorsdesign i 3D 

Använd den virtuella kameran i appen för att på ett ögonblick visa din design med hjälp av 3D-snapshots. Växla sedan till Live 3D och ta en interaktiv, virtuell rundtur i ritningen. När din kontorsdesign är klar kan du skapa 2D- och 3D-planritningar, 3D-foton och 360-visningar för att visa upp och dela dina idéer med andra.


Kraftfull visualisering - få fotorealistiska 3D-renderingar av din kontorsdesign

Med RoomSketcher skapar du enkelt planritningar och 3D-bilder av din kontorslayout - som ett proffs! Här är några exempel på typer av planritningar och bilder som du kan skapa:

2D-planritning av kontor, med etiketter

Kontorsplanritningar i 2D

2D-planritningar är en viktig del av kontorsplanering. De hjälper dig att planera kontoret på rätt sätt och skaffa dig en förståelse för vad som passar in. Visa mått, rumsstorlek i kvadratmeter och fot, möbellayouter med mera. Kontorsplanritningar i 2D är också användbara för att skapa en översikt av hur medarbetarna bör sitta för att effektivisera arbetsflödet.

Kontor i kommersiell design

Kontorsplanritningar i 3D

Med RoomSketcher kan du skapa en planritning i 3D med bara en knapptryckning! 3D-planritningar är mycket användbara vid kontorsplanering, eftersom de hjälper till att visualisera hela utrymmet, inklusive golv, väggar, möbler, med mera.

Kontorsdesign i modern, industriell stil med konferensrum

3D-foton

Skapa fantastiska 3D-foton när du vill visa upp dina kontorsdesign-idéer. Ta ögonblicksbilder med hjälp av kameran i appen och förvandla dem till högupplösta 3D-foton - med bara en knapptryckning.

360-visning av kontorsdesign

360-visningar

Skapa en panoramisk 360-visning av vilket utrymme som helst i din kontorsdesign. 360-visningar är ett utmärkt sätt att visa exempelvis kontorets receptionsarea, gemensamma ytor och andra viktiga utrymmen av kontoret.


Därför är RoomSketcher ett bra val för din kontorsplanering


Vanliga frågor (FAQ):


Vill du ha mer inspiration till ert kontor?

Ta del av planritningar och designidéer för olika slags kontor - alltifrån rymliga, kommersiella kontor till mysiga hemmakontor.

Redo att upptäcka RoomSketcher?