RoomSketcher

Sälja Bostad

Har du en fastighet till salu? Var noga med att inkludera planer i din marknadsföring! Med det är det enkelt att skapa roliga, engagerande och interaktiva planlösningar, och se till att din egendom till salu ligger högst upp på allas lista.

Property-For-Sale
  • Toppmodern webbaserad marknadsföring
  • Visar bostadens sanna potential
  • Engagerande och interaktiva fastighetspresentationer

” Detta program är ett bra verktyg … lätt att använda och intuitivt … du behöver inte läsa många instruktioner innan du börjar. ”
Bob Meldrum, Storbritannien

Du vill marknadsföra din bostad på bästa möjliga sätt, för att göra det möjligt för fler människor att se dess potential. Människor söker efter bostäder på nätet. RoomSketcher är särskilt användbart om du säljer en semesterbostad, en bostad för människor som ännu bara funderar på att flytta, så att de kan gå på en virtuell visning, eller ett hem som behöver renoveras. Eller om du bara vill särskilja din fastighet från alla andra objekt på marknaden.

Med RoomSketcher får du traditionella planritningar i 2D och 3D som är användbara för utskrift och för nätet. Utöver det får du RoomSketcher som gör det möjligt för potentiella köpare att öppna huset och möblera det med tusen olika varumärkesmöbler. När de har anpassat bostaden efter sin egen stil, kan de göra en virtuell 3D-promenad genom den för att verkligen uppleva dess potential. Användare upplever ofta webblösningen som rolig, engagerande och enkel att använda, vilket betyder att du skapar en exalterande webbaserad upplevelse för de som tittar på bostaden.

Professionella Planritningar

Högupplösande 2D- och 3D-planritningar är en viktig del av fastighetsmarknadsföring. Visa potentiella köpare uppställningen av din egendom till salu, både som en enkel 2D planritning och som en elegant 3D planritning som är möblerad som ett hem.

RoomSketcher-2D-3D-Floor-Plans

RoomSketcher 360

Alla vill presentera sin bostad till salu så att människor verkligen kan uppleva hur det ska stå rätt inuti rummet. Tja nu kan du! Med RoomSketcher 360 får potentiella köpare en interaktiv känsla för fastigheten.

RoomSketcher-360

Live 3D Planritningar

När du marknadsför en egendom till salu vill du presentera den så att människor verkligen kan uppleva hur det ska stå rätt inuti rummet. Tja nu kan du! Med Live 3D Planritningar får potentiella köpare en interaktiv känsla för fastigheten. Potentiella husköpare kan ta en virtuell rundtur i fastigheten och personifiera planritningen online. Perfekt för att ge en cool, interaktiv upplevelse.

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Läs mer

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” Tack RoomSketcher är enkel och lätt att använda även för någon som inte är datorkunnig.”
Mike, Sverige

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG