Hoppa till huvudinnehåll

Program för heminredning

Ett lättanvänt program som du kan använda för att planera din heminredning i ett enskilt rum, eller i hela bostaden. Skapa planritningar, inred och dekorera och visualisera sedan i 2D og 3D. 

Christian-Mortiz

RoomSketcher är ett lättanvänt verktyg för att snabbt skapa tydliga planritningar när man ska bygga om eller bygga nytt.

Christian Moritz

Husägare, Tyskland

Att utforma och planera sin bostad med hjälp av RoomSketcher har många fördelar


Så här använder du RoomSketchers program för heminredning 

Skapa planritningar i 2D och 3D

Steg 1: skapa en layout av ditt hem

Med den smarta dra-och-släpp-funktionaliteten är det enkelt att skapa en planritning. Integrerade mätverktyg visar längden på väggarna. Lägg sedan till fönster, dörrar och trappor. Du kan rita själv (DIY) eller beställa en planritning från oss och låta oss göra jobbet - allt du behöver är en blåkopia eller skiss.

Inredningstrender som får dig att må bra

Steg 2: möblera och inred din planritning

Lägg till golv-, vägg- och takmaterial och välj mellan olika ytbehandlingar och färger. Du kan även skapa egna färger. När det sedan är dags att inreda kan du välja bland tusentals märkesprodukter och generiska produkter i vårt stora produktbibliotek. Skapa och jämför olika färger, material och layouter, välj tillbehör och gör anpassningar för att få det precis så som du vill ha det.

Exempel på Live 3D-rundtur i hus

Steg 3: visualisera din design i imponerande 3D

Med RoomSketcher kan du enkelt se ditt hem i 3D. Förhandsgranska dina ritningar med snapshots i 3D medan du arbetar i ritningen. Spara och jämför dina favoritalternativ. Generera fantastiska, högkvalitativa 3D-planritningar, 3D-foton och 360-visningar och dela dina projekt med andra i Live 3D - med bara ett knapptryck! 

Därför passar RoomSketcher för både proffs och nybörjare


Högkvalitativa 3D-planritningar

Ett lättanvänt program för heminredning

Vi tycker att det ska vara enkelt och roligt att planera sin heminredning. Därför skapade vi RoomSketcher - ett lättanvänt, intuitivt och kraftfullt program för heminredning. RoomSketcher används och uppskattas av tusentals inredningsarkitekter, heminredare och privatpersoner över hela världen. 

RoomSketcher-app för PC Mac surfplatta

Fullmatad med kraftfulla funktioner

RoomSketcher-appen är fullmatad med fantastiska funktioner för att tillgodose dina behov av heminredning. Oavsett om du vill testa olika möbleringsalternativ, planera en ombyggnad av hemmet, förhandla med en entreprenör eller om du tillhandahåller heminredning för kunder kan RoomSketcher hjälpa dig. 

RoomSketcher heminrednings-app - för Mac och Windows

Kom i gång direkt

Funktionerna i RoomSketcher är lätta att förstå och använda, så du kan komma i gång direkt. Tack vare dra-och-släpp-funktionaliteten är det enkelt att rita väggar och lägga till fönster, dörrar och inredning. Testa olika vägg- och möbellayouter, ändra färger och ytbehandlingar på väggar, tak och golv och visa sedan allt i 3D!


Vanliga frågor (FAQ):


Populära funktioner för heminredning

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för heminredningsentusiaster. 

Redo att upptäcka RoomSketcher?