Hoppa till huvudinnehåll

Designa och planera ditt kök online med vår köksplanerare

RoomSketcher-appen är ett lättanvänt verktyg för köksplanering. Designa en layout av ditt drömkök och visualisera den i imponerande 3D.

Online-verktyg för köksplanering
Antonella Nuredini

RoomSketcher är ett riktigt bra och lättanvänt verktyg för att arbeta med inredningsdesign.

Antonella Nuredini

Inredningsarkitekt, USA

Planera och designa ditt kök på ett enkelt sätt

Du kan deisgna ditt kök med RoomSketcher-appen på din dator eller surfplatta. Kom igång med din köksplanering redan idag med vår lättanvända köksplanerare. Skapa din planritning, välj möbler och se din köksdesign i 3D - svårare än så är det inte!


2D-planritning av kök i tropisk stil med kökshalvö

Steg 1: skapa din planritning i vår köksplanerare

Gör en ritning av ditt kök på bara några minuter, med hjälp av vårt enkla drag-och-släpp-verktyg. Det är bara att klicka och dra markören för att rita eller flytta väggar. Välj fönster och dörrar från produktbiblioteket och dra dem på plats. Med hjälp av de inbyggda mätverktygen är det enkelt att skapa en exakt planritning.

3D-planritning av ett kök i tropisk stil med en kökshalvö

Steg 2: inred och möblera ditt kök

Välj köksskåp, vitvaror, belysning och annat och dra sakerna på plats. Du kan enkelt ändra storlek på föremålen, experimentera med olika ytbehandlingar och spara dina favoritalternativ för att jämföra dem med varandra. Möjligheterna är oändliga i vårt köksplaneringsverktyg.

Köksplanerare Live 3D

Steg 3: se ditt kök i 3D

Använd kameran i appen för att ta ögonblicksbilder i 3D av din köksdesign. Ta en virtuell rundtur i 3D i ditt ritade kök med hjälp av vår Live 3D-funktion. När du känner dig färdig med din design, kan du skapa högkvalitativa 3D-planritningar, 3D-foton och 360-visningar för att visa upp dina idéer för andra.


Därför ska du använda RoomSketcher för din köksplanering:

Med RoomSketcher skapar du enkelt layouter och 3D-bilder av din köksdesign - som ett riktigt proffs! Här är några exempel på olika typer av planritningar och bilder som du kan skapa:

RoomSketcher köksplanerare 2D-planritning

Köksplanritningar i 2D

2D-planritningar är en viktig del av din köksplanering. De hjälper dig att planera köket på rätt sätt, så att du vet vad som passar in och får plats. Visa mått, rummets storlek i kvadratmeter eller fot, placering av skåp, vitvaror och mycket annat.

3D-planritning köksplanerare blå marmor

Köksplanritningar i 3D

Med RoomSketcher kan du skapa en 3D-planritning av ditt kök med bara en knapptryckning! 3D-planritningar är väldigt användbara vid köksplanering, eftersom de hjälper dig att visualisera hela rummet inklusive skåp, apparater, vitvaror och annat.

3D-foto badrumsplanerare blå marmor

3D-foton

Skapa högkvalitativa 3D-foton av din köksdesign. Se hur ditt kök kommer att se ut, med färger, texturer och material. 3D-foton är det perfekta sättet att visualisera och dela dina designidéer!

360-visningar

Skapa fantastiska 360-visningar av din köksdesign på ett ögonblick. Upplev rummet som om du verkligen var där på riktigt!


Köksinspiration från oss på RoomSketcher

Gör verklighet av dina köksdrömmar. I vårt planritningsgalleri hittar du olika mallar för kökslayouter, som du kan använda för att komma i gång med din köksplanering.


Vanliga frågor om köksplanering(FAQ):

Redo att upptäcka RoomSketcher?