Hoppa till huvudinnehåll

Ett kraftfullt och lättanvänt ritprogram för att skapa planritningar

Med RoomSketchers lättanvända ritprogram skapar du planritningar snabbt och enkelt. Designa professionella 2D- och 3D-planritningar för heminredningsprojekt och fastighetsförsäljningar.

Ulrich Cimolino

En bra app för vem som helst - även om man har liten eller ingen kunskap om hur man ska planera och inreda ett rum.

Ulrich Cimolino

Husägare, Tyskland

Lätt att göra planritningar med RoomSketcher ritprogram

4 steg för att göra din planritning med RoomSketcher


roomsketcher-appen-pa-macbook-och-ipad

Steg 1: skapa planritningen

Ladda ner RoomSketcher-appen och börja göra din första planritning direkt. Det krävs varken någon utbildning eller några tekniska färdigheter i ritningsteknik.

  • Rita från grunden på en dator eller surfplatta
  • Starta med en rums-mall och bygg ut den efter hand
  • Enkelt att få exakta väggmått medan du ritar

Vill du inte rita själv? Inga problem. Skicka en befintlig skiss eller blåkopia till oss, så gör vi jobbet åt dig. Du får den färdiga ritningen nästkommande arbetsdag, och kan sedan själv göra ändringar i den färdiga planritningen med hjälp av RoomSketcher.

RoomSketcher 2D-planritningar funktioner verkliga produkter

Steg 2: lägg till möbler och inredningsdetaljer

Klicka för att lägga till dörrar, fönster och trappor, och ändra enkelt storlek på objekt genom att dra dem eller ange exakta mått. Massor av olika stilar att välja mellan, allt från franska dörrar och U-formade trappor till fönster med fönsterhiss och trappor med trappavsatser.

Lägg sedan till möbler. I RoomSketchers omfattande produktbibliotek hittar du mer än 10 000 olika möbler och material att välja mellan. Skapa enkla, diskreta planritningar, eller matcha inredningen för mer detaljerade och personliga ritningar.

RoomSketcher skapa 3D-planritningar på ett ögonblick

Steg 3: generera professionella planritningar

När allt är klart, behöver du bara klicka för att generera dina 2D- och 3D-planritningar. Du kan skriva ut eller ladda ner dem i skala i flera olika format, t.ex. JPG, PNG och PDF - perfekt för tryckta broschyrer och hemsidor.

Ladda ner och skicka som e-post till vänner och kunder. Skulle du behöva göra en ändring, så är det inga problem. Dina planritningar är lätta att redigera med hjälp av vår smarta programvara. Öppna bara ditt projekt, gör ändringen och uppdatera planritningen med ett knapptryck. Lätt som en plätt!

Områdesplan i 2D med trädgård och blå väggar

Steg 4: skapa fantastiska 3D-visualiseringar

Samtidigt som du ritar, skapar programmet en 3D-modell. Gå runt i planritningen i Live 3D och upplev interiören med hjälp av imponerande virtuella 3D-foton och 360-visningar.

Gör toppmoderna renderingar med bara ett knapptryck.

RoomSketcher erbjuder inte bara ett enkelt sätt att göra planritning. Du får också tillgång till kraftfulla funktioner för 3D-visualisering, som hjälper dig att skapa den perfekta ritningen.

En kraftfull ritprogram för att göra planritningar

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner, som hjälper dig att göra planritningar för hus, kontor och mycket annat. Inga tekniska ritkunskaper krävs. RoomSketcher används och uppskattas av privatpersoner och professionella användare över hela världen.


Vanliga frågor


Exempel på planritningar

Skapa planritningar för alla typer av projekt - stora som små, privat eller företag. Med vårt enkla planritningsverktyg kan du designa allt från öppna planlösningar för ditt hem, till exklusiva planritningar för din restaurang.

Redo att upptäcka RoomSketcher?