RoomSketcher

Inredningsdesign

Nu kan du hantera projekt och designa vackra rum online. Skapa planlösningar, inredningsförslag och imponerande presentationsbilder – snabbt och effektivt.

  • Planera dina inredningsprojekt online
  • Skapa professionella 2D och 3D-planritningar
  • Visualisera din design med levande 3D-planritningar, Live 3D och 360-visningar.

” RoomSketcher är till stor hjälp för mig när jag designar. Genom att leka och testa mig fram i verktyget har jag kommit på idéer som jag annars inte skulle ha tänkt på. ”
Jenny, Canada

Inredningsdesign på ett enkelt sätt

Jobbar du med inredningsdesign, på ett eller annat sätt? Oavsett om du gör det professionellt eller bara för skojs skull, är RoomSketcher den perfekta appen för dig.

Det finns många anledningar att starta inredningsprojekt, men målet är vanligtvis samma – att förbättra ett rum och göra det mer visuellt tilltalande.

RoomSketcher gör det enkelt att visualisera dina idéer! Genom att testa dig fram online, kan du undvika att begå kostsamma misstag i verkligheten.

Skapa läckra 3D-visualiseringar

En viktig del, när man jobbar med inredningsdesign, är att kunna kommunicera sina designidéer tydligt. Med RoomSketcher kan du skapa 3D-planritningar och professionella planlösningar som tydligt och professionellt kommunicerar dina idéer.

Interior-Design-Live-3D

Så här fungerar det

Med RoomSketcher får du omedelbar tillgång till vårt modernaste ritverktyg och publiceringssystem. Gör ett utkast på ett rum eller projekt snabbt och effektivt utifrån befintliga mått. Du kan antingen använda vårt ritverktyg eller skicka befintliga planritningar till oss så ritar vi åt dig. Sedan kan du enkelt ändra utseende och inredning på din planritning, med hjälp av vår smarta dra-och-släpp-funktion. Du kan välja bland tusentals produkter och material.

Interior-Design-Floor-Plans

Engagera och dela

Se över och dela med dig av dina idéer och projekt med kunder och entreprenörer på mobila enheter eller en bärbar dator. Dela lätt dina professionella bilder på sociala medier, inredningsbloggar och inredningstidningar.

Interior-Design-3D-Photo

Kom igång – snabbt och enkelt!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, inklusive RoomSketcher App, helt kostnadsfritt. Uppgradera när du behöver fler funktioner – lätt som en plätt!

” RoomSketcher är ett roligt och kreativt verktyg för att uttrycka dina idéer. ”
John Nuter, inredningsarkitekt

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER