RoomSketcher

Inredningsdesign

Inredning är praktiken av rymdplanering och utformning av inre utrymmen i bostäder och byggnader. Det handlar om att skapa planlösningar, möbellayouter och utforma utseendet på ett utrymme. Inredning innefattar också specifikationen av möbler, armaturer och finish och koordinering av deras installation.

  • Utforma vackra rum och projekt online
  • Skapa professionella 2D och 3D Planritning och projektbilder
  • Hjälpa kunder och entreprenörer visualisera din design med levande 3D planritningar, Live 3D och 360 visningar.

” Användning av RoomSketcher har ökat min förmåga att designa. Det har hjälpt mig att komma med idéer som jag inte skulle ha tänkt på bara genom att leka med det ”
Jenny, Canada

Inredning & design – helt enkelt

Är du inredningsarkitekt, dekoratör eller formgivare? Med RoomSketcher, vår kraftfulla inrednings- och formgivningsprogram, kan du skapa vackra rum och projekt online. Skapa utkast till utformning, möblering och avancerade presentationsbilder – snabbt och effektivt. Ingen teknisk redigeringskunskap behövs. Se din ritförmåga utvecklas och skapa professionella förslag, utforma dokument och portföljbilder.

Hur det fungerar

Med RoomSketcher får du omedelbar tillgång till vårt modernaste ritverktyg och publiceringssystem. Gör ett utkast på ett rum eller projekt snabbt och effektivt utifrån befintliga mätningar genom att använda vårt ritverktyg eller skicka befintliga planritningar till oss så ritar vi åt dig. Sedan kan du helt enkelt dra-och-släppa material, inventarier och möbler på golvplanet. Du kan välja bland tusentals produkter och material, och mer läggs till i ritverktyget varje vecka.

Interior-Design-Live-3D

3D-vyer, bilder och högupplösta foton

Se över din utformning av rummet i 3D utan problem. Låt dina kunder reagera på din inredning med 3D Planritningar, 360 visningar och Live 3D. Visualisera och dokumentera ditt resultat med vårt fotoverktyg, som ger högupplösta foton av 3D-miljöerna, bara med ett knappklick. Det är utmärkt för presentationer och utformningsportföljer!

Interior-Design-Floor-Plans

Engagera och dela

Se över och dela med dig av dina idéer och projekt med kunder och entreprenörer på mobila enheter eller en bärbar dator. Dela lätt dina professionella bilder på sociala medier, inredningsbloggar och inredningstidningar.

Interior-Design-3D-Photo

Anpassa

Skapa anpassade profiler genom att använda vårt program och marknadsför dina ritningar och bilder i din utformningsportfölj med signerade möbler, färger och ditt företags logotyp.

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

“RoomSketcher är ett roligt kreativt sätt att uttrycka din vision.”
John Nuter, Inredningsarkitekt

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG