Hoppa till huvudinnehåll

Program för inredningsdesign - visualisera dina designkoncept på ett professionellt sätt

Med RoomSketcher får du ett prisvärt program för inredningsdesign och inredningshjälp, som gör att du kan leverera fantastiska renderingar och detaljerade planritningar. Ingen teknisk utbildning behövs. 

Robin Tschumper inredningsarkitekt

“I egenskap av inredningsarkitekt utan någon examen i vare sig arkitektur eller inredningsdesign tycker jag att RoomSketcher är till otroligt stor hjälp. Jag använder det här programmet för att göra om inredningen i de hus som vi köper för att fräscha upp och sälja. Jag har till och med kunnat flytta trappor! Jag har provat några andra liknande program, men RoomSketcher är betydligt enklare! Min man, som har svårt med allt vad teknik heter, kan använda det utan större hjälp. Jag kan varmt rekommendera det.”

Robin Tschumper, inredningsarkitekt, USA

Vad gör RoomSketcher till en så bra programvara för inredningsdesign?


Vardagsrumsdesign med inredning

Skapa fantastiska 3D-renderingar

RoomSketcher är verktyget för dig som vill kunna skapa vackra 3D-visualiseringar på egen hand. Du behöver inte längre använda komplicerade program eller vänta på att andra ska skapa bilderna åt dig.

Med bara en knapptryckning kan du skapa fantastiska 3D-foton och 360-vyer för att visualisera dina inredningsprojekt. Ett effektivt sätt att presentera dina idéer för kunder och uppdragsgivare.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Få fler uppdrag

Skapa ritningar av din inredningsdesign i imponerande 3D, tillsammans med planritningar i 2D och 3D, för att sälja in dina projekt. Med hjälp av tydlig och professionell kommunikation har du möjlighet att få fler projekt och att sedan överträffa dina kunders förväntningar. Dela designidéer med dina kunder och låt dem ta en virtuell rundtur i Live 3D i sitt hem. När risken för tråkiga designöverraskningar minskar, ökar förutsättningarna att lyckas.

RoomSketcher-app för PC Mac surfplatta

Effektiv kommunikation ger dig ett bättre arbetsflöde

Design är en iterativ process. Med RoomSketcher får du tillgång till en prisvärd och lättanvänd programvara för inredningsdesign, som förenklar samarbetet och kommunikationen mellan dig och din kund. Du behöver inte rita om hela ritningar och beställa nya 3D-visualiseringar - du uppdaterar dem snabbt själv direkt i programmet.

  • Förvandla snabbt och enkelt dina planritningar till 3D-visualiseringar. Ändringarna i planritningen uppdateras i visualiseringen med bara ett knapptryck.
  • Dela dina designidéer med dina kunder, samtidigt som du jobbar med ritningen.
  • Leverera högupplösta renderingar och professionella layouter i 2D och 3D.

Så använder du RoomSketcher för att presentera dina designprojekt

RoomSketcher är ett lättanvänt program för inredningsdesign och inredningshjälp som låter dig slippa de svåra bitarna med att skapa planritningar och 3D-bilder. Istället kan du fokusera på inredningsbiten.

Mac och RoomSketcher app

Steg 1: skapa en planritning av rummet som du inreder

Mät rummet som du ska inreda, och rita sedan upp det i RoomSketcher-appen. Praktiska väggmått gör det enkelt att få fram de exakta måtten. Om du ska inreda ett helt hus och har en blåkopia av det kan du skicka den till oss så skapar vi ritningen åt dig.

RoomSketcher-appen för Mac

Steg 2: lägg till dörrar, fönster och trappor

Nu är det dags att lägga till befintliga dörrar, fönster och trappor. Mät fönstren för att få rätt bredd och se till att justera måtten i programmet. Ange fönstrens höjd över golvet och välj rätt öppningsvinkel för dörrarna. Lägg gärna lite tid på det här momentet för att säkerställa att det blir rätt från början. Det kommer att göra designprocessen enklare när du kommer till de roliga bitarna.

Möblera i RoomSketcher-appen

Steg 3: börja möblera och inreda

När grunden är klar, är det dags att börja inreda. Lägg till en väggfärg, eller kanske tapeter? Lägg till golv och börja sedan möblera och inreda. Med mer än 10 000 tillgängliga föremål har vi allt du behöver. Med omedelbara 3D-snapshots kan du visualisera din design medan du arbetar.

Skapa kopior av rummet och prova olika layouter för att se vad som fungerar bäst. Testa olika stilar för att få flera designalternativ som du kan presentera för din kund.

3D- och 3D-planritning av badrum

Steg 4: slutför och presentera layouten i din planritning

Generera högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar med bara en knapptryckning. Skriv ut och ladda ner som JPG, PNG eller PDF. Skapa sedan imponerande 3D-visualiseringar som du kan visa dina kunder.

3D-foto av ett badrum

Steg 5: imponera på dina kunder med fantastiska 3D-renderingar

Att visualisera sina inredningsidéer i 3D har aldrig varit enklare. Använd bara kameran i programmet för att klicka och skapa virtuella 3D-foton och 360-visningar. Du kan till och med gå runt i din design i virtuell Live 3D. Live 3D uppdateras omedelbart om du gör en ändring i din design. Äntligen ett prisvärt sätt att hjälpa dina kunder att förstå din vision.

Vanliga frågor om inredningsdesign och inredningshjälp


Populära funktioner för inredningsarkitekter

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för inredningsarkitekter. Här är några av våra kunders favoriter som kan användas för inredningshjälp.

Redo att upptäcka RoomSketcher?