Hoppa till huvudinnehåll

Designa och visualisera ditt gym i 3D med vår lättanvända app

Är du på jakt efter ett enkelt sätt att planera och visualisera ett nytt gym i 3D? Testa RoomSketcher! Med vårt lättanvända program för att planera och designa gym online kan du skapa planritningar för gym, inreda med träningsutrustning och se gymmets design i 3D. Gym planering har aldrig varit enklare!

Utforma ditt gym enkelt med vår gymplanerare i 3D
Max Hodges

Ett lättanvänt, men förvånansvärt kraftfullt och funktionsrikt, verktyg för planering av rum och fastigheter.

Max Hodges

CEO, Japan Rabbit

Så designar du ditt gym online med vår gymplanerare 

Skapa din gymdesign med RoomSketcher Appen på din dator eller surfplatta. Gym planering i 3 steg: skapa planritningen för gymmet, välj utrustning och se gymmets färdiga design i 3D - svårare än så är det inte!


App för gymplanering

Steg 1: skapa planritningen för gymmet

Skapa din planritning för gymmet på bara några minuter med hjälp av vår smarta drag-och-släpp-funktionalitet. Klicka och dra markören för att rita eller flytta väggar. Välj fönster och dörrar ur produktbiblioteket och dra dem på plats. Med inbyggda mätverktyg skapar du enkelt exakta planritningar och layouter för ditt gym.

Gymplanerare i 3D

Steg 2: möblera och välj utrustning

För att inreda gymmet väljer du ytbehandlingar, möbler, utrustning och tillbehör från produktbiblioteket och drar enkelt föremålen på plats. Produktbiblioteket i RoomSketcher innehåller över 5 000 material och produkter. Välj bland ett stort urval av gymutrustning för både privat och kommersiellt bruk. Du kan enkelt ändra färger, ytbehandlingar och storlek på föremålen, och testa olika layouter.

Gymplanerare i Live 3D

Steg 3: se ditt gym i 3D

Använd kameran i appen för att ta 3D-snapshots av din gymdesign medan du jobbar med den. Spara bilderna för att kunna gå tillbaka och jämföra dem med varandra. 

Ta en interaktiv rundtur i din design, i Live 3D, och skapa högkvalitativa 3D-planritningar, 3D-foton och 360-visningar som du kan visa för dina kollegor och kunder.


Skapa planritningar och olika sorters gymdesign i 3D

Med RoomSketcher skapar du enkelt planritningar och gymlayouter i 3D - som ett proffs! Här är några exempel på typer av planritningar och 3D-bilder som du kan skapa:

Planritning gymdesign och träningsstudio

Gymplanritningar i 2D 

2D-planritningar är en viktig del av att planera ett gym. De hjälper dig att planera utrymmet på rätt sätt och skaffa dig en förståelse för vad som passar in. Dina planritningar hjälper dig också att få mer exakta uppskattningar från entreprenörer, leverantörer och installatörer. Använd 2D-planritningar för att visa viktiga mått, rumsstorlekar i kvadratmeter och fot, placering av utrustning, viktiga anteckningar, med mera.

3D-planritning gymdesign

Gymplanritningar i 3D

Med RoomSketcher kan du även skapa planritningar av ditt gym i 3D, med bara en knapptryckning! 3D-planritningar är mycket användbara vid planering av gym, eftersom de hjälper till att visualisera hela utrymmet, inklusive möbler, utrustning, färger, material, med mera.

3D-foto gymplanerare och gymdesign

3D-foton

Med hjälp av kameran i appen kan du ta ögonblicksbilder för att se din gymdesign i 3D. Spara dina favoritbilder och förvandla dem till imponerande, högkvalitativa 3D-foton som visar hur utrymmet kommer att se ut - det perfekta sättet att se och att dela dina idéer med andra.

360-visningar

Skapa fantastiska 360-visningar av ditt gym. Med 360-visningar kan du se hela rummet med 360 graders vinkel, som om du faktiskt var på plats på riktigt. De är dessutom interaktiva, vilket gör att du kan titta till vänster och höger, upp och ner och zooma in och ut. Du kan enkelt bädda in dem på din webbplats och i presentationer för att visa upp din design för andra.


Vanliga frågor (FAQ):


Idéer och planritningar för gym från RoomSketcher

Gör dina gymdrömmar till verklighet och planera olika typer av gymdesign. I vårt planritningsgalleri finns mallar för gymlayouter, som du gärna kan använda för att komma igång med din gym planering.

Redo att upptäcka RoomSketcher?