Hoppa till huvudinnehåll

Designa och planera ditt badrum online med vår badrumsplanerare

Planera utformningen av ditt badrum online med vårt planeringsverktyg.  Designa från grunden, eller börja med en befintlig mall för badrum. Du kan skapa ritningar för små badrum eller stora badrum - med vår badrumsplanerare har badrumsplanering aldrig varit enklare.

Badrumsplanerare blå
Virginie Chaventon inredningsarkitekt

RoomSketcher är lätt att använda och man kan lägga till många fina möbler i sina planritningar! Det är perfekt, helt enkelt!

Virginie Chaventon

Inredningsarkitekt, Décoration Partition

En kraftfull app för badrumsplanering

Gör din badrumsplanering med RoomSketcher badrumsplaneraren på din dator eller surfplatta. Skapa din planritning, välj möbler och se badrumsdesignen i 3D - svårare än så är det inte!


2D-planritning av badrum i Jack & Jill-stil

Steg 1: skapa din planritning

Gör en ritning av ditt badrum på bara några minuter, med hjälp av vårt enkla drag-och-släpp-verktyg. Klicka och flytta markören för att rita eller flytta väggar. Välj fönster och dörrar från produktbiblioteket och dra dem på plats. Med hjälp av de inbyggda mätverktygen är det enkelt att skapa en exakt planritning.

3D-planritning av badrum i Jack & Jill-stil

Steg 2: inred och möblera ditt badrum

Välj badrumsskåp, kommoder, armaturer med mera och dra sakerna på plats. Du kan enkelt ändra storlek på föremålen, experimentera med olika ytbehandlingar och spara dina favoritalternativ för att jämföra dem med varandra.

RoomSketcher badrum i Live 3D

Steg 3: se ditt badrum i 3D

Använd kameran i appen för att ta ögonblicksbilder i 3D av din badrumsdesign. 

Med hjälp av interaktiv Live 3D-visning kan du ta en virtuell rundtur i din design och uppleva den som om du var på plats på riktigt. När du känner dig färdig med din design, kan du skapa högkvalitativa 3D-planritningar, 3D-foton och 360-visningar för att visa upp dina idéer för andra.


Skapa planritningar och bilder av ditt badrum 

Med RoomSketcher skapar du enkelt layouter och 3D-bilder av din badrumsdesign - som ett riktigt proffs! Här är några exempel på olika typer av planritningar och bilder som du kan skapa med hjälp av ett verktyg för badrumsplanering:

RoomSketcher badrumsplanerare 2D-planritning

Badrumsplanritningar i 2D

2D-planritningar är en viktig del av din badrumsplanering. De hjälper dig att planera badrummet på rätt sätt, så att du vet vad som passar in och får plats. Visa mått, rummets storlek i kvadratmeter eller fot, placering av möbler, dusch, handfat och mycket annat.

RoomSketcher badrumsplanerare 3D-planritning

Badrumsplanritningar i 3D

Med RoomSketcher kan du skapa en 3D-planritning av ditt badrum med bara en knapptryckning! 3D-planritningar är väldigt användbara vid badrumsplanering, eftersom de hjälper dig att visualisera hela rummet inklusive skåp, kranar, material och annat.

RoomSketcher badrumsplanerare 3D-foto

3D-foton

Skapa högkvalitativa 3D-foton av din badrumsdesign. Se hur ditt badrum kommer att se ut, med färger, texturer och material. 3D-foton är det perfekta sättet att visualisera och dela dina designidéer!

360-visningar

Skapa fantastiska 360-visningar av din badrumsdesign på ett ögonblick. Upplev rummet som om du verkligen var där på riktigt!


Vanliga frågor (FAQ):


Badrumsinspiration från oss på RoomSketcher

Designa ett rum för vilket projekt som helst - stort eller smått, som privatperson eller företag. I vårt planritningsgalleri hittar du olika mallar för badrumslayouter, som du kan använda för att komma i gång.


Rekommenderad läsning

Redo att upptäcka RoomSketcher?