RoomSketcher

Heminredning

Vill du göra en förändring hemma? Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera dina inredningsidéer online. Bli kreativ innan du börjar shoppa!

RoomSketcher Home Design Ideas
  • Planera din inredning utan att flytta en muskel
  • Testa och prova olika designidéer
  • Skapa din planritning, möblera och dekorera, visualisera sedan i 3D!

” RoomSketcher is a valuable tool to any interior designer for a quick easy way to give your clients a 2D and 3D visual of the space ”
Susan Orpin, Interior Designer

Designa vackra interiörer

Du får omedelbar tillgång till våra toppmoderna designverktyg. Vi tar det hårda arbetet ur ritning och 3D rendering så att du kan fokusera på design. Skissa upp ett rum eller projekt snabbt och effektivt från befintliga mätningar med hjälp av RoomSketcher. Eller skicka in befintliga ritningar för att vi ska kunna rita för dig. Välj mellan tusentals produkter och material och släpp helt enkelt material och möbler i planlösningen.

Inredningsideer

Letar du efter några inredningsideer för att hjälpa dig att skapa ett rum, ge det ett nytt nytt utseende eller ens planera ett bostadshus? Nedan hittar du några av våra favorit inredningsideer. En liten tapet, en rolig accentfärgad vägg eller några färgglada accentbitar kan vara allt du behöver för att omforma ditt hem.

Lägg till en signaturfärg

Gå vild och investera i ett bra möbelstycke i en djärv, signaturfärg. Lägg sedan till små detaljer i samma färg överallt. I planlösningen nedan valde vi en ljus röd soffa. Vi parade den med röda detaljer i köket, vilket gav en “röd tråd” i hela interiören. Detta ansluter designelementen, och gör att inredningen känns mer planerad och mindre slumpmässig.

RoomSketcher-Interior-Design-Ideas-Statement-Furniture

Lägg till en rumsavdelare

Ett öppet bostadsutrymme kan ha sina fördelar – bra ljus och en känsla av rymlighet. Men även ett öppet bostadsutrymme behöver en liten organisation att fungera bra. Skapa en enkel lätta rumsdelare med en öppen hyllenhet. Du kan använda höga enheter eller låga enheter, antingen skapar definition, utan att ditt boende blir mindre. Det kommer också att ge bra lagring. Placera större förvaringsobjekt längst ner på hyllan och lätta föremål ovanför för att hålla den öppna känslan.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Create-a-Room-Divider

Lägg till en köksö

En köksö är ett utmärkt sätt att skapa en uppdelning mellan ditt kök och matsal utan att stänga av ditt kök. Denna inredningsidé fungerar bra både där kök er separat och kök som är öppna för ett bostadsutrymme. Du kommer att förlänga ditt kök och få extra förvaring och bänkutrymme också. Utöka bänkskivan på rumssidan och lägg till lite sittplatser för att göra det till ett inbjudande och roligt tillägg till ditt hem.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Kitchen-Island

Lägg till lite färg

Lägg lite färg som en kudde, några färgglada handdukar eller en matta till ett rum i tonade nyanser. Detta är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att accessorize ett rum. Välj neutrala toner som beige eller grå för dina huvudelement, till exempel dina kakel, badrumsmöbler mm. Sedan krydda upp saker och ting med roliga, färgrika tillbehör. Det tar inte mycket att göra skillnad. I det här rummet är allt vi har lagt till en färgstark, billig matta och det lyser verkligen upp i badrummet.

RoomSketcher-Interior-Design-Ideas-Accessorize-with-Color

Dra nytta av oanvända utrymmen

Har du ett oanvändt utrymme? Ett rum med en eave eller sluttande tak kan vara en perfekt plats att lägga till förvaring. I denna design skapade vi en klädkammare genom att passa utrymmet med öppna hyllor och låga bokhyllor. Använd matchande lådor och korgar för att organisera lösa föremål och lägg till en bänk i mitten för vissa sittplatser och en plats för att ställa saker.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Walk-in-Storage-Closet-with-Sloped-Ceiling-Use-Space-Below-Stairs

Prova en mörk väggfärg

Prova en mörk väggfärg för en djärv rumsuppdatering. Mörka väggar skapar en intim och inbjudande känsla i ett rum. De är bra för vardagsrum, bibliotek, matsal och sovrum. När du använder mörk färg på väggarna, behåll golvfärgen lättare. Den djupa blåväggfärgen i denna ingång belyser det mönstrade kakelgolvet, vilket gör att rummet är inriktat. Använd den här tekniken för att visa upp en vacker golv eller matta. Lägg till en spegel och andra reflekterande accenter för att studsa ljuset och att utöka utrymmet.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Try-a-Dark-Wall-Color

Tapet

Skapa magi i din inredning med tapeter på väggarna, tapeter är ett fantastiskt sätt att göra ett rum mer intressant. Men du vill vara försiktig med hur du gör det – för mycket mönster eller färg kan vara distraherande. För djärva mönster, överväg att lägga den till bara en vägg för att energisera ditt rum utan att överväldiga det. I det här rummet använde vi ett blått damastmönster och en matchande mörk väggfärg för att knyta samman allt.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Accent-with-Wallpaper

Dessa inredningsidéer skapades med RoomSketcher. Du kan använda detta lättanvända online hemdesignverktyg för att planera och visualisera dina egna inredningsidéer!

Live 3D och högupplösta 3D bilder

Rita och granska dina design utan problem i 3D. Låt kunderna interagera med din design med planer vid hjälp av 3D Bilder, RoomSketcher 360 Visning och Live 3D. Visualisera och dokumentera dina planer med våra toppmoderna 3D-foton, med ett knapptryck. Perfekt för presentationer och designportföljer!

Engagera och dela

Visa och dela dina designidéer och projekt med kunder och entreprenörer på dina mobila enheter eller bärbara datorer. Dela professionellt projekt bilder enkelt på sociala medier, inredning och dekorera bloggar och med inredningsblad.

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG