RoomSketcher

Renovera Badrum

Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera ditt badrumsredskap. Skapa din planlösning, dekorera och dekorera, visualisera i 3D, allt online!

RoomSketcher-Bathroom-Remodel
  • Hitta balansen mellan dina drömmar och verkligheten
  • Använd RoomSketcher för att visualisera ditt drömbadrum
  • RoomSketcher är lätt att använda och roligt att skapa med!

” RoomSketcher är lätt att använda och roligt att skapa med! ”
Dominika Vente, Marknadschef, Tyskland

Planera renoveringen av ditt badrum med RoomSketcher

Att renovera badrummet kan snabbt bli en dyr affär. Därför är en bra planering nödvändigt. Oavsett om du planerar en fullständig badrumsrenovering eller bara vill fräscha upp det nuvarande utseendet, kan användningen av ett hemplaneringsverktyg verkligen hjälpa dig. Att ge ditt badrum ett designlyft behöver inte nödvändigtvis kräva en massa pengar eller utrymme, bara lite planering och ett par nya fräscha badrumsidéer.

Antingen du letar efter ideér för att bygga om badrummet eller behöver badrumsbilder för att hjälpa dig att uppdatera ditt gamla, bör du ta en titt på våra inspirationsidéer för badrum för att se hur du kan förvandla ett vanligt badrum till en avslappnande upplevelse. Allt utförs virtuellt utan att du behöver röra en fena. Få en ny start genom att ändra en utformning, byta möbler och lägga till lite färg, textilier och växter. När din badrumsdesign är klar, kan du börja köpa in möbler och material eller kontakta ett proffs för att hjälpa dig att verkställa din dröm.

Visualisera ditt drömbadrum – och ge ditt badrumsrenoveringsprojekt en bra start!

RoomSketcher-Bathroom-Remodel-Floor-Plan

Älskad av tusentals personliga och professionella användare över hela världen, är RoomSketcher det perfekta hemmet design och planlösning programvara för dina behov. Kom igång med att skapa ditt badrumsmodell idag med RoomSketcher!

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

“RoomSketcher är ett roligt kreativt sätt att uttrycka din vision. ”
John Nuter, Inredningsarkitekt

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG