Skip to main content

Renovera badrum

Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera din badrumsrenovering. Skapa din planlösning, möblera, dekorera, och visualisera i 3D – allt online!

Antonella Nuredini

“RoomSketcher är ett riktigt bra och lättanvänt verktyg för att arbeta med inredningsdesign. ”

Antonella Nuredini

Inredningsarkitekt, USA

Badrumsplanerare

Planera din badrumsrenovering med RoomSketcher

Att renovera badrummet kan snabbt bli en dyr affär. Därför lönar det sig att ha en bra planering. Oavsett om du planerar en fullständig badrumsrenovering eller bara vill fräscha upp det nuvarande utseendet, kan användningen av ett hemplaneringsverktyg komma väl till användning. Att ge ditt badrum ett designlyft behöver inte nödvändigtvis kosta massor med tid eller pengar – man kommer långt med lite planering och ett par nya fräscha badrumsidéer.

RoomSketcher Live 3D planriting platta

Visualisera ditt drömbadrum – och ge ditt badrumsrenoveringsprojekt en bra start

Ta en titt på våra inspirationsidéer för att se hur du kan förvandla ett vanligt badrum till något utöver det vanliga. Allt görs online. Ge ditt badrum ett nytt utseende genom att byta möbler och lägga till lite färg, textilier och växter.

3D-foto av en dusch i tropisk stil

Visualisera dina idéer med detaljerade 3D-foton

Underlätta för andra att förstå och sätta sig in i ditt drömbadrum, oavsett om det gäller din partner, en kund eller en hantverkare. När du väl har bestämt dig för en design, vill du så klart se till att slutresultatet lever upp till planen. Skapa virtuella 3D-bilder som visar detaljer såsom placering av armaturer, beslag och tillbehör. Du behöver inte längre oroa dig för att hantverkaren ska missförstå på vilken ledd kakelplattorna ska sättas - allt sådant framgår tydligt av 3D-bilderna.


Populära funktioner för badrumsrenovering

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för dig som arbetar med badrumsrenovering. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?