Hoppa till huvudinnehåll

Badrumsrenovering

Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera din badrumsrenovering. Testa olika layouter och designidéer, och skapa professionella ritningar och imponerande 3D-visualiseringar.

Virginie Chaventon

RoomSketcher är lätt att använda och man kan lägga till många fina möbler i sina planritningar! Det är perfekt, helt enkelt.

Virginie Chaventon

Inredningsarkitekt, Décoration Partition

Badrumsplanerare blå

Planera din badrumsrenovering med RoomSketcher

Oavsett om du planerar en fullständig badrumsrenovering, eller bara vill göra en liten uppfräschning, kan du undvika kostsamma misstag genom att använda ett verktyg för badrumsplanering - såsom RoomSketcher-appen. Testa olika designidéer online och skapa olika layoutalternativ för att se vad som fungerar - innan du köper material eller anlitar hantverkare.

2D-planritning av ett badrum med separat toalett

Skapa kompletta ritningar med mått och detaljer

En tydlig planritning med mått är ett måste för både större och mindre badrumsprojekt. Testa olika layoutalternativ, så att du till slut kan känna dig säker på vilket alternativ som är det bästa. Har du plats för ett badkar eller skulle en dusch fungera bättre? Eller ska du välja ett badkar som även erbjuder duschmöjlighet? Testa att flytta runt möbler och inredning och skapa flera alternativ innan du bestämmer dig. När du har bestämt dig, skriver du ut en detaljerad 2D-planritning med all nödvändig information som kan hjälpa dig vid badrumsrenoveringen.

3D-foto av en dusch i tropisk stil

Skapa en visuell handlingsplan av din badrumsrenovering med detaljerade 3D-foton

Gör det enkelt för andra att förstå badrumsdesignen, oavsett om det är din partner, en kund eller en hantverkare. När du väl har bestämt dig för en design vill du så klart säkerställa att slutresultatet lever upp till planen. Skapa virtuella 3D-bilder som visar badrumsdetaljer som placeringen av armaturer och tillbehör. Detta gör att din badrumsrenovering blir exakt och precis. Du behöver inte längre oroa dig för att den som utför jobbet ska missförstå hur kakelplattorna ska sättas - det framgår tydligt av 3D-bilderna.


Populära funktioner för badrumsrenovering

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för dig som jobbar med badrumsrenovering. Du kan rita och designa badrum i 2D och 3D, samt planera badrum online med med hjälp av appen i mobilen. Här är några av våra kunders favoriter.

Vanliga frågor om badrumsrenovering (FAQ)

Redo att upptäcka RoomSketcher?