Hoppa till huvudinnehåll

Renovering

Det behöver inte vara krångligt att renovera. Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera sitt renoveringsprojekt. Skapa planritningar och fantastiska 3D-visualiseringar för din renovering, till ett överkomligt pris.

Joseph Thomas

Jag har använt RoomSketcher i 4-5 år och jag är otroligt nöjd med både programvaran och RoomSketchers kundservice. Jag kan enkelt skapa och visa fantastiska 3D-renderingar för mina kunder - något som är en stor konkurrensfördel för mig i kampen om uppdragen. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill kunna göra imponerande illustrationer till ett överkomligt pris.

Joseph Thomas

Hemrenoveringskonsult

RoomSketcher-app för PC Mac surfplatta

Spara tid med din renovering genom att effektivisera ditt arbetsflöde

En renovering sker ofta i flera steg. RoomSketcher är ett prisvärt och lättanvänt program för planritningar och design som förenklar processen. Du behöver inte rita om hela planritningen eller beställa nya 3D-visualiseringar bara för att du gör en ändring - du kan snabbt uppdatera ritningen själv direkt i programmet.

Nu kan du skapa ett slutgiltigt förslag med högupplösta renderingar och professionella layouter i 2D och 3D, som du kan skriva under med kunder och entreprenörer. På så sätt sparar du tid både under förberedelserna inför projektet och när projektet är fastställt. Du minimerar också risken för överraskningar när projektet är klart.

Få 2D- och 3D-planritningar precis så som du vill ha dem

Använd planritningar för att illustrera “före och efter”

Mät rummet eller bostaden och skapa en planritning i RoomSketcher-appen innan du börjar renovera. Skapa sedan nya versioner för att visa hur utrymmet kan ändras. Med RoomSketcher kan du göra allt från enkla badrum till hela våningsplan.

Lägg till möbler och inredning för att visualisera slutresultatet för andra som är del av projektet.

Få hjälp att fatta rätt beslut för renoveringen

Skapa fantastiska 3D-visualiseringar för att illustrera hur det färdiga resultatet kan komma att se ut. Med mer än 10 000 möbler och inredningsdetaljer, samt tusentals material- och färgalternativ tillgängliga i programmet kan du visualisera i princip vilken typ av layout som helst.

Många har svårt att föreställa sig hur rummet eller bostaden kommer att se ut när renoveringen är klar. Med RoomSketcher kan du enkelt skapa imponerande 3D-renderingar, kompletta med detaljer och tillbehör, som hjälp för både dig själv och din kund att fatta rätt beslut för det specifika projektet som ska renoveras.


Populära funktioner för renovering

RoomSketcher är fullmatat med professionella funktioner som utvecklats speciellt för att hjälpa dig när du ska renovera. Här är några av våra kunders favoriter när det kommer till renovering:

Redo att upptäcka RoomSketcher?