Hoppa till huvudinnehåll

3D Foto

Skapa fantastiska 3D Foton av dina inredningsprojekt. Toppmoderna 3D Bilder med bara ett knapptryck - inredningsdesign och home staging på ett enkelt sätt.

Skandinaviskt badrum

Toppmodern 3D-rendering

Med RoomSketcher får du tillgång till den senaste tekniken för 3D-rendering och visualisering. Med det lättanvända gränssnittet skapar du fantastiska 3D-bilder med bara ett knapptryck - perfekt för hem- och rumsdesign, inrednings- och fastighetsprojekt, samt homestyling och homestaging.

Zen-inspirerat badrum med trädetaljer

Sikta, klicka och kör

Med kameran i RoomSketcher-appen tar du enkelt virtuella 3D Snapshots. Testa olika alternativ och hitta den perfekta vinkeln för att framhäva ditt projekt på bästa sätt. Är det vidvinkel som gäller, eller kanske detaljerade närbilder? Testa och se vad som blir bäst.

Sen är det bara att klicka för att generera ditt 3D Foto - renderingen går på mindre än 15 minuter! Ladda ner dina högupplösta bilder och din presentation är klar!

3D-foto av ett badrum

Virtuell styling - enklare än så här blir det inte

Med RoomSketcher kan du inreda och visa upp dina projekt precis som ett riktigt rum, med minimal ansträngning. Se hur dina inredningsidéer ser ut i 3D och skapa imponerande bilder.

3D Foton är det perfekta sättet att presentera inredningsdesign och renoveringsprojekt eller att marknadsföra bostäder och fastigheter.

RoomSketcher 3D-foto av ett badrum med blandad stil

Ladda ner högupplösta bilder för print och webb

Spara och ladda ner högupplösta 3D Foton i JPG. Få bilderna i 800 x 600 pixlar, eller uppgradera till en av våra professionella licenser för att ladda ner dem i 2000 x 1500 pixlar.

3D Foton lämpar sig perfekt för exempelvis hemsidor, presentationer och marknadsföringsmaterial.

RoomSketcher panoramiska 360-visningar

360 Visningar gör presentationen ännu mer levande

Skapa imponerande 360 Visningar med högkvalitativ rendering för vilket rum som helst. Interaktiv 3D utan behov av någon efterbehandling. Börja med en snabb förhandsvisning av 360-vyn, och generera sedan din panoramiska 360 Visning med bara ett knapptryck.

Med RoomSketcher skapar du enkelt imponerande 3D-visualiseringar

Effektfulla 3D Bilder - snabbt och enkelt

Redo att upptäcka RoomSketcher?