Hoppa till huvudinnehåll

Köksrenovering

Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera din köksrenovering. Prova olika layouter och designidéer, och skapa enkelt professionella planritningar och imponerande 3D-visualiseringar.

Antonella Nuredini

“RoomSketcher är ett riktigt bra och lättanvänt verktyg för att arbeta med inredningsdesign. ”

Antonella Nuredini

Inredningsarkitekt, USA

Planera ditt kök med RoomSketcher-appen

Spara tid och pengar med vårt prisvärda verktyg för köksrenovering

Planering är A och O för ett lyckat köksrenoveringsprojekt. Oavsett om det gäller små eller stora ombyggnationer hjälper RoomSketcher dig att göra just det - planera ditt projekt så att du kan fatta välgrundade beslut. Testa dina idéer i appen och visualisera dem i imponerande 3D. Med vårt omfattande möbelbibliotek finns det oändliga alternativ att utforska. Visualisera dina olika idéer innan du bestämmer dig för vilket alternativ som är bäst för din köksrenovering - på så vis undviker du kostsamma misstag. Spara tid och pengar i ditt ombyggnadsprojekt genom att planera med RoomSketcher. Det bästa av allt är att det är så lättanvänt, att vem som helst kan göra det.

Arbetstriangeln i köket

Optimera ditt utrymme genom att testa olika layouter

Det finns många faktorer att ta i beaktande när man utformar ett kök - gällande funktion, såväl som olika designmöjligheter. Vill du ha en förlängd kökslösning eller en fristående köksö? Kanske finns det plats för en matplats i köket? För att optimera ditt utrymme och din förvaring är det viktigt med planering. Med RoomSketcher kan du prova alla tänkbara idéer och alternativ. Att se de olika förslagen i 3D eller i en planritning är det bästa sättet att hitta den bästa layouten. Visualisera dina idéer i RoomSketcher-appen för att kunna fatta välgrundade beslut.

Anpassa 3D-kök

Visualisera dina idéer med detaljerade 3D-foton

Underlätta för andra att förstå och sätta sig in i din köksdesign, oavsett om det gäller din partner, en kund eller en hantverkare. När du väl har bestämt dig för en design, vill du så klart se till att slutresultatet lever upp till planen. Skapa virtuella 3D-bilder som visar detaljer såsom placering av armaturer, beslag och tillbehör. Du behöver inte längre oroa dig för att hantverkaren ska missförstå på vilket led kakelplattorna ska sättas - allt sådant framgår tydligt av 3D-bilderna. Gör din köksrenovering till en underbar upplevelse!


Populära funktioner för köksrenovering

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för dig som arbetar med köksrenovering. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?