Hoppa till huvudinnehåll

För dig som jobbar med att renovera hus

Med RoomSketcher är det enkelt att planera och visualisera ditt ombyggnadsprojekt. Perfekt när du vill renovera ett hus eller bara en del av det, exempelvis ditt sovrum eller badrum. Testa olika layouter och designidéer, och skapa professionella ritningar och imponerande 3D-visualiseringar.

Lisa Shearer

Jag har använt RoomSketcher i över två år nu i min design- och heminredningsverksamhet. Det är lätt att navigera i tjänsten och den är till stor hjälp för mig när jag vill visa mina kunder vilken potential deras bostäder eller fastigheter har - med allt från 2D- och 3D-planritningar till att kunna ta en virtuell rundtur med hjälp av det virtuella 3D-alternativet. Jag ser fram emot många fler år av samarbete med RoomSketcher.

Lisa Shearer

Inredningsarkitekt, Shearer Designs

Program för rumsplanering, RoomSketcher

Prisvärt verktyg för att renovera hus som vem som helst kan använda

Oavsett om du planerar att renovera ett helt hus, eller en mindre ombyggnad som bara omfattar ett eller två rum, kan du undvika kostsamma misstag genom att använda ett verktyg som RoomSketcher-appen. Testa olika designidéer online och skapa flera layoutalternativ för att se vad som fungerar. Se till att kunden är med på tåget innan du köper material eller anlitar hantverkare. Planera ditt ombyggnadsprojekt med RoomSketcher och få ett prisvärt verktyg som vem som helst kan lära sig att använda.

2D- och 3D-planritningar - som som du vill ha dem

Visualisera potentialen

Att planera och genomföra ett ombyggnadsprojekt är kul! Men att renovera kan också vara utmanande och tröttsamt. Genom att visualisera rummet eller bostaden i förväg, kan du se hur den slutliga designen kommer att bli, och då blir det ofta lättare att hålla motivationen uppe. Med RoomSketcher kan du visualisera dina förslag med hjälp av planritningar och 3D-bilder, vilket ger dig full kontroll över slutresultatet. Genom att återge utrymmet i en planritning kan du optimera det och ta vara på alla möjliga layoutalternativ. Du kan enkelt göra ändringar i planritningen och justera designen vid behov.

Vardagsrumsdesign med inredning

Skapa fantastiska 3D-renderingar

Har du någon gång haft en riktigt bra idé, men känt dig osäker på hur den skulle fungera i verkligheten? Testa den i RoomSketcher-appen! Visualisera i högupplöst 3D, utforska olika alternativ och jämför dem med hjälp av imponerande 3D-foton och 360-vyer. Att visa upp dina idéer i 3D ger dig den trygghet som behövs för att fatta välgrundade beslut. Med RoomSketcher kan du undvika kostsamma misstag och ge din kund ett riktigt drömhem.


Populära funktioner för att renovera hus

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för dig som jobbar med att renovera hus. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?