RoomSketcher

Renovera Hemma

  • Skapa din planritning på några minuter, det är super enkelt!
  • Experimentera med olika design, utan tunga lyft
  • Visa ditt hem i 3D, det perfekta sättet att visualisera

” Fantastiskt verktyg -En glädje att använda! ”
Sverre Johnsen, Husägare, Norge

Visualisera ditt hem – innan du börjar bygga om

Planerar du att förbättra din bostad med en renovering eller renoveringsprojekt? Oavsett om du planerar att ta dig an ett DIY-hemrenoveringsprojekt, eller planerar att hyra in ett proffs, är en bra början att få en överblick över vad du vill ha gjort och planera ditt utrymme innan du börjar. Det kan bespara dig både tid och pengar att ha en bra idé om vart du är på väg.

Bläddra igenom RoomSketchers inspirationsgalleri för att få inspiration till din bostadsrenovering. Renoveringsprojekt kan sträcka sig från att byta golv eller en vattenkran till att sätta nya lister eller kakel och byta ut fönster och dörrar.

Ombyggnad kan även innebära att fräscha upp eller lägga till ett extra badrum, byta ut möblerna i vardagsrummet, göra om, flytta eller måla ett kök, se över din bostads utsida för att den ska se bättre ut från gatan, eller färdigställa en utbyggnad för att öka din bostads kvadratmeter och lägga till värdefullt utrymme. Små och stora förändringar kan både göra skillnad och kommer att förbättra din bostads utseende och funktion, som förhoppningsvis ökar dess värde och gör den mer trivsam för dig och din familj.

För att planera dina projekt på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt, är det en bra idé att använda planritningsprogram eller -verktyg för att hjälpa dig att kartlägga utrymmet, och för att bättre kommunicera antingen med det proffs som du anlitar eller med familj och vänner om vad som behöver göras.

Hur det fungerar:

Skapa dina planritningar

Det enkla dra och släpp-gränssnittet gör att du enkelt kan rita en planlösning. Klicka bara och dra din markör för att rita dina väggar. Integrerade mätverktyg visar längden. Lägg sedan till fönster, dörrar och trappor. Ingen utbildning eller teknisk utarbetande kunskap krävs, så att du kan komma igång direkt. Du kan rita själv (DIY) ELLER beställ en plan från vår Ritningsservice – allt du behöver är en skiss eller en blåkopia.

RoomSketcher-Integrated-Measuring-Tools

Möblera och dekorera

Lägg till golv-, vägg- och takmaterial. Hitta bra finishalternativ, matcha färgfärger eller skapa din egen. Sedan möblera – välj bland tusentals varumärkesnamn och generiska produkter i vårt stora produktbibliotek. Skapa och jämföra olika färger, material och layouter.

RoomSketcher-Home-Design-Software-3D-Photo

Visualisera i 3D

Med RoomSketcher kunde det inte vara enklare att visualisera ditt hem design i 3D. Förhandsgranska dina design i 3D med snapshots, spara och jämför dina favoritalternativ. Skapa fantastiska högkvalitativa 3D Planritninger, 3D Bilder och 360 Visningar. Se och dela dina hemdesign i Live 3D – allt med ett enkelt klick!

RoomSketcher-Home-Design-Software-3D-Floor-Plan

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” Det fungerar för vardagliga människor som älskar att pyssela om att designa deras drömhem och för proffs som behöver ett robust program för att skapa 2D och 3D interaktiva planlösningar! ”
Sam Crothers, Houseplanology.com

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG