Hoppa till huvudinnehåll

Bygga hus

Jobbar du med att bygga eller sälja nyckelfärdiga hus? Med RoomSketcher kan du skapa högkvalitativa planritningar och 3D-visualiseringar som är perfekta för marknadsföring av den färdiga bostaden. Det har aldrig varit enklare att bygga hus online.

Tommy Nyborg

Det är fantastiskt att arbeta med RoomSketcher! Vi säljer hus och använder RoomSketcher-appen i kundmöten för att planera huset tillsammans med kunderna. Den är väldigt lätt att använda och den gör att våra kunder snabbt kan göra önskade förändringar i sitt nya hem. Det faktum att våra kunder kan se huset redan innan det är byggt ger oss en stor fördel jämfört med våra konkurrenter.

Tommy Nyborg

Försäljningschef, Norge, Fiskarhedenvillan

3D-planritningar för tryck och webb

Marknadsför dina nyckelfärdiga hus på nätet

Med RoomSketcher är det enkelt att marknadsföra nyckelfärdiga hus på ett engagerande sätt. För många människor börjar jakten på det perfekta hemmet på nätet. Med RoomSketcher kan du skapa högkvalitativa planritningar och 3D-visualiseringar som är perfekta för att marknadsföra dina objekt online. Engagera dina potentiella bostadsköpare med professionella 2D- och 3D-planritningar, interaktiva rundturer i Live 3D och panoramiska 360-visningar.

RoomSketcher 2D- och 3D-planritningar för fastigheter

Professionella planritningar, anpassade för din marknadsföring

Skapa högupplösta 2D- och 3D-planritningar, optimerade för tryck och webb. Lägg enkelt till dem på din webbplats, i tryckt marknadsföringsmaterial, med mera. Anpassa dina planritningar med dina varumärkesfärger och logotyp. Välj om planritningarna ska vara möblerade eller omöblerade, och lägg till viktiga detaljer såsom mått, namn och storlek på rummen. Du kan till och med låta dina kunder gå in i ritningen och börja inreda själva!

Vår lättanvända app för planritningar och planering av heminredning är ett enkelt och prisvärt sätt att snabbt skapa planritningar och 3D-visualiseringar. Du kan antingen skapa dina planritningar själv, eller låta oss göra jobbet - allt du behöver är en blåkopia eller en skiss.

Imponera på potentiella kunder med fantastisk, högupplöst 3D

Presentera dina objekt på ett levande sätt, med hjälp av imponerande 3D-visualiseringar. Låt kunderna ta en virtuell rundtur i Live 3D- med bara en knapptryckning! 

Skapa fantastiska visualiseringar som visar färger och material, utan att behöva lägga stora summor på 3D-renderingar. Inred rummen med möbler och andra detaljer, så att kunderna lätt kan visualisera hur bostaden kan komma att se ut när den är möblerad. Ett roligt och engagerande sätt för kunderna att ta en virtuell rundtur online i sina unika hem.

Det finns inget bättre eller enklare sätt för husbyggare att skapa högkvalitativa och prisvärda visualiseringar för marknadsföring av bostäder.


Populära funktioner för att bygga hus online

 RoomSketcher är ett kraftfullt ritprogram som är fullmatad med professionella funktioner, utformade särskilt för att underlätta processen när du vill designa och planera ditt hus online. Du kan använda det som mätverktyg, skapa 3D-visualiseringar, använda anpassningsbara designelement, med mera. RoomSketcher är utformat för att vara användarvänligt och intuitivt. Det gör att både nybörjare och erfarna användare kan dra nytta av dess kraftfulla funktioner utan svårigheter. Här är några av våra kunders favoriter:

Redo att upptäcka RoomSketcher?