Hoppa till huvudinnehåll

Arkitekt

RoomSketcher hjälper arkitekter att spara tid och pengar i sitt designarbete. Varje arkitekt älskar att skapa projekt och ritningar med RoomSketcher. Exakta planritningar, enkel redigering och omedelbar 3D-visualisering.

Ruben Feldman

Jag upplever att RoomSketcher är ett mycket pålitligt företag ur alla perspektiv. De är professionella, bryr sig om användarna och levererar som utlovat - vilket är av största vikt när vi organiserar våra arkitekttjänster! Jag kan varmt rekommendera RoomSketcher, för deras teknik såväl som deras professionella kundservice och support!

Ruben O. Feldman

Arkitekt, USA

roomsketcher-appen-pa-macbook-och-ipad

Färdigställ din plan på kortare tid

Använd RoomSketcher-appen i planeringsfasen av ditt arkitekt projekt för att spara tid och pengar. Skapa dina projekt i RoomSketcher-appen för att få en interaktiv planritning. Gör snabbt och smidigt ändringar i takt med att du får feedback från kunden, och undvik tidskrävande fram-och-tillbaka-processer.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Ge ditt projekt liv med ögonblicklig 3D

Många människor har svårt att visualisera slutresultatet, enbart baserat på en 2D-ritning eller en animerad 3D-modell. 

RoomSketcher erbjuder imponerande 3D-visualisering - med bara ett knapptryck! Ingen väntetid, så du kan på ett ögonblick visualisera dina ritningar i interaktiv Live 3D och dela dem med din kund.

Svartvit planritning i 2D med mått och total yta

Få planritningar med mått - färdigställ enkelt i ett CAD-program

Med RoomSketcher får du varje planritning med mått. Med dessa planritningar kan du enkelt färdigställa din husritning i ett CAD-program.

När du har kommit överens med din kund om en slutgiltig design exporterar du en 2D-planritning, komplett med alla mått du behöver. Nu kan du färdigställa planritningen och börja planera för byggandet. Projektet kan börja!


Populära funktioner för arkitekter

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för arkitekter. Här är några av våra kunders favoriter:

Redo att upptäcka RoomSketcher?