Hoppa till huvudinnehåll

Planera och visualisera ditt hem i 3D

RoomSketcher är det perfekta sättet att se ditt hem i 3D. På bara ett par minuter kan du skapa en planritning, och sedan experimentera med olika designalternativ. När du är klar, kan du se ditt hem i 3D - det bästa sättet att visualisera din design. 

Julia Jentzen

Vi planerade en ombyggnation av hela vårt hus, och en helt ny trädgårdsdesign, baserat på vårt väldigt detaljerade projekt i RoomSketcher (planritning och 3D-modeller). Dessa använde vi för att visa vår vision för vårt byggteam, som sedan genomförde den exakt så som den visualiserades i vår briefing.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Husägare, Kapstaden

Trädgårdsdesign i 3D

Visualisera ditt hem i 3D

Vi på RoomSketcher tycker att alla borde få möjligheten att designa sitt hem efter sin egen smak och stil, och att det ska vara kul att göra det! Med 3D-visualisering online blir heminredning både enkelt och roligt.

Med RoomSketcher är det enkelt att skapa planritningar, planera heminredning och visualisera sitt hem i 3D - det är därför vi har tusentals nöjda användare över hela världen. Och vi vill gärna hjälpa dig också!

Skapa planritningar i 2D och 3D

Skapa högkvalitativa visualiseringar - snabbt och enkelt

Med RoomSketcher är det enkelt att visualisera ditt hem i 3D. Skapa bara din planritning, experimentera med olika material och ytbehandlingar och inred med hjälp av vårt stora produktbibliotek. Med RoomSketcher kan du skapa dina planritningar i 2D och omvandla dem till 3D med bara en knapptryckning.

RoomSketcher är det perfekta programmet för heminredning för både proffs och privatanvändare som vill se och visa sitt hem i 3D.

Därför är RoomSketcher ett bra val för dig som vill se ditt hem i 3D

Fullmatat med professionella funktioner för att skapa imponerande 3D-visualiseringar. Ingen kunskap i teknisk ritningsteknik behövs. 


Planera och visualisera ditt hem i 3D - så gör du

Följ dessa tre enkla steg för att uppleva ditt hem på ett helt nytt sätt.

Rita ditt hem med RoomSketcher-appen

Steg 1: skapa din planritning

Skapa din planritning själv, med hjälp av vårt lättanvända program - rita väggar och lägg till dörrar, fönster och trappor. Eller beställ din planritning från oss; allt du behöver är en blåkopia eller en skiss. Ingen utbildning eller kunskap i teknisk ritningsteknik behövs, så du kan sätta i gång direkt.  

Inred din planritning med smart dra-och-släpp-funktionalitet

Steg 2: möblera och inred

Lägg till köksskåp, vitvaror, badrumsinredning och möbler, genom att välja bland tusentals produkter i vårt produktbibliotek. Placera möbler och material i planritningen med hjälp av vår smarta drag-och-släpp-funktionalitet. Lägg slutligen till små inredningsdetaljer för att göra din design personlig.

Visualisera ditt hem i Live 3D

Steg 3: visualisera din design i 3D

När du har skapat din planritning kan du generera och skriva ut högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar, visa upp ditt hem i Live 3D och till och med generera fantastiska 3D-foton och 360-visningar. Dela ditt projekt med familj, vänner, kunder och entreprenörer - enklare än så här blir det inte!

Vill du har mer inspiration?

Börja planera din design med hjälp av en mall i vårt planritningsgalleri. 

Redo att upptäcka RoomSketcher?