Hoppa till huvudinnehåll

Planera och visualisera ditt hus i 3D

RoomSketcher är det perfekta sättet att se ditt hus i 3D. På bara ett par minuter kan du skapa en planritning, och sedan experimentera med olika designalternativ. När du är klar, kan du se ditt hus i 3D - det bästa sättet att visualisera din design. 

Julia Jentzen

Vi planerade en ombyggnation av hela vårt hus, och en helt ny trädgårdsdesign, baserat på vårt väldigt detaljerade projekt i RoomSketcher (planritning och 3D-modeller). Dessa använde vi för att visa vår vision för vårt byggteam, som sedan genomförde den exakt så som den visualiserades i vår briefing.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Husägare, Kapstaden

Trädgårdsdesign i 3D

Visualisera ditt hus i 3D

Vi på RoomSketcher tycker att alla borde få möjligheten att designa sitt hus efter sin egen smak och stil, och att det ska vara kul att göra det! Med 3D visualisering online blir heminredning både enkelt och roligt.

Med RoomSketcher är det enkelt att skapa planritningar, planera heminredning och visualisera sitt hem i 3D - det är därför vi har tusentals nöjda användare över hela världen. Och vi vill gärna hjälpa dig också!

Skapa planritningar i 2D och 3D

Skapa högkvalitativa visualiseringar - snabbt och enkelt

Med RoomSketcher är det enkelt att visualisera ditt hus i 3D. Skapa bara din planritning, experimentera med olika material och ytbehandlingar och inred med hjälp av vårt stora produktbibliotek. Med RoomSketcher kan du skapa dina planritningar i 2D och omvandla dem till 3D med bara en knapptryckning.

RoomSketcher är det perfekta programmet för heminredning för både proffs och privatanvändare som vill se och visa sitt hem i 3D visualisering.

Därför är RoomSketcher ett bra val för dig som vill se ditt hus i 3D

Fullmatat med professionella funktioner för att skapa imponerande 3D visualiseringar. Ingen kunskap i teknisk ritningsteknik behövs. 


Planera och visualisera ditt hus i 3D - så gör du

Följ dessa tre enkla steg för att uppleva ditt hem på ett helt nytt sätt med 3D visualisering.

Rita ditt hem med RoomSketcher-appen

Steg 1: skapa din planritning

Skapa din planritning själv, med hjälp av vårt lättanvända program - rita väggar och lägg till dörrar, fönster och trappor. Eller beställ din planritning från oss; allt du behöver är en blåkopia eller en skiss. Ingen utbildning eller kunskap i teknisk ritningsteknik behövs, så du kan sätta i gång direkt.  

Inred din planritning med smart dra-och-släpp-funktionalitet

Steg 2: möblera och inred

Lägg till köksskåp, vitvaror, badrumsinredning och möbler, genom att välja bland tusentals produkter i vårt produktbibliotek. Placera möbler och material i planritningen med hjälp av vår smarta drag-och-släpp-funktionalitet. Lägg slutligen till små inredningsdetaljer för att göra din design personlig.

Visualisera ditt hem i Live 3D

Steg 3: visualisera din design i 3D

När du har skapat din planritning kan du generera och skriva ut högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar, visa upp ditt hus i Live 3D och till och med generera fantastiska 3D-foton och 360-visningar. Dela ditt projekt med familj, vänner, kunder och entreprenörer - enklare än så här blir det inte!

Vill du ha mer inspiration?

Börja planera din design med hjälp av en mall i vårt planritningsgalleri. 

Redo att upptäcka RoomSketcher?