Hoppa till huvudinnehåll

Planritningar för kommersiella fastigheter

Skapa högkvalitativa planritningar för kommersiella fastigheter med RoomSketcher. Perfekt för marknadsföring av kommersiella fastigheter och planering av inredning. 

John Heimark

Jag har använt RoomSketcher i flera år för att kunna erbjuda planritningar i vår portfölj. Jag har ännu inte hittat någon annan lösning som skapar så högkvalitativa renderingar med flexibiliteten att ändra dem för att anpassa dem till specifika behov. Jag har använt de exporterade planritningarna i videor, brevpapper och för att presentera dem på våra hemsidor.

John Heimark

Marknadschef, Douglass Properties

Många fördelar med planritningar för kommersiella fastigheter

Planritningar är ett måste vid marknadsföring av kommersiella fastigheter. Oavsett om du hyr ut eller säljer kommersiella fastigheter är en tydlig och rättvisande planritning A och O. 


2D-planritning av rymligt, öppet kontor

Hjälp kunderna att visualisera utrymmet

Det första hyresgäster och köpare vill veta om en fastighet är rummets storlek och utformning. Genom att inkludera tydliga planritningar i din fastighetsförteckning gör du det lättare för dem att förstå fastighetens layout och skala. Förutom att marknadsföra utrymmet på ett mer professionellt sätt underlättar planritningar planeringen av eventuella ändringar som krävs för att passa hyresgästernas eller köparnas behov.

RoomSketcher 3D-planritningar brevhuvud

Spara tid genom att minimera antalet irrelevanta förfrågningar 

Planritningar gör det möjligt för potentiella kunder och hyresgäster att bedöma om fastigheten passar deras behov, innan de gör en förfrågan. Med en bra planritning kan du lägga tid på visningar som med större sannolikhet leder till affär. Med andra ord kan du spara tid genom att använda dig av planritningar. 

RoomSketcher professionella planritningar med brevhuvud

Bättre arbetsflöde med professionell dokumentation

Vid uthyrning av fastigheter bör hyresavtalet innehålla en planritning som tydligt dokumenterar fastighetens skick och utformning vid tidpunkten för inflyttning. På så sätt blir det enkelt att identifiera ändringar som gjorts när hyresavtalet löper ut. Du kan också tillhandahålla professionella planritningar som en del av ditt marknadsföringspaket när du säljer en fastighet.


Skapa planritningar för kommersiella fastigheter online

Med RoomSketcher kan du skapa högkvalitativa planritningar för kommersiella fastigheter online - snabbt, enkelt och billigt. Skapa planritningar själv med vår lättanvända app, eller beställ planritningar från våra proffsiga illustratörer.

Svartvita planritningar för kommersiella fastigheter

Kommersiella 2D-planritningar

Skapa skalenliga 2D-planritningar som innehåller viktiga detaljer som mått, namn och storlek på rummen. Skapa professionella planritningar i svartvitt eller färg, med eller utan din logotyp.

3D planritning kontor trend

Kommersiella 3D-planritningar

Ge dina kunder en tydlig bild av fastighetens utformning, med hjälp av effektfulla 3D-planritningar som visar färg, material och ytbehandlingar. Du kan skapa helt möblerade planritningar eller planritningar som bara visar den grundläggande utformningen, som dina kunder kan inreda själva.

Kontorsplanering i Live 3D

Live 3D - kommersiella planritningar online

Gör det enkelt för kunderna att föreställa sig själva rummet, med hjälp av en virtuell Live 3D-visning. RoomSketcher Live 3D får dina fastigheter komma till liv. Låt dina kunder ta en interaktiv virtuell rundtur i fastigheten online - på en tidpunkt som passar dem.

Exempel på planritningar för kommersiella fastigheter

Med RoomSketcher är det enkelt att skapa högkvalitativa planritningar online för marknadsföring av kommersiella fastigheter. Våra högupplösta planritningar är optimerade för tryck och webb. Använd dem i dina prospekt, på din webbplats, i presentationer, i sociala medier och mycket annat. 


2D-planritningar i standardfärger för kommersiella fastigheter

Standardplanritningar för kommersiella fastigheter

Våra standardplanritningar i 2D ger dina kunder en tydlig överblick över layouten av fastigheten. Du kan välja att endast visa layouten för de invändiga utrymmena eller för hela fastigheten, inklusive utomhusområden och parkeringsplatser. För tydlighetens skull utmärks gemensamma serviceutrymmen som badrum i blått, och sekundära utrymmen som förråd och tvättutrymmen i grått.

Svartvita 2D-planritningar för kommersiella fastigheter

Svartvita planritningar

Svartvita planritningar i 2D har ett rent och professionellt utseende, som lämpar sig perfekt för exempelvis fastighetsannonser, förslag på inredningsdesign och ansökningar om byggnads- och användningstillstånd. Lägg till etiketter, rumsstorlekar, längd- och breddmått och annan relevant information.

2D-planritningar i blått för kommersiella fastigheter

Färglagda kommersiella planritningar

Färglagda kommersiella planritningar är användbara för att illustrera komplexa layouter och planeringsprojekt. Använd färg för att ange olika typer av zoner, användningsområden eller funktioner. Du kan också ändra väggfärg, rumsfärg, textfärg med mera. Med fler än 30 olika anpassningsbara inställningar är det enkelt att skapa kommersiella planritningar som matchar din projekttyp eller ditt varumärke. Dessutom kan du spara inställningarna för planritningar i din profil, så att du kan använda samma inställningar i alla dina ritningar.

3D-planritning av kontorsutrymme i kommersiell fastighet sett från ovan

3D-planritningar med översiktsvy

3D-planritningar med översiktsvy gör det lätt för dina kunder att skapa sig en förståelse för storleken och förhållandet på utrymmet. Lägg in möbler för att visa olika möbleringsmöjligheter eller låt planritningen förbli omöblerad. 3D-planritningar med översiktsvy är ett utmärkt komplement till prospekt och marknadsföringsmaterial. De kan även användas för att illustrera omfattningen av inredningsprojekt och renoveringar.

Isometrisk 3D-planritning av kontorsutrymme i kommersiell fastighet

Isometriska 3D-planritningar

Isometriska 3D-planritningar är dynamiska och kan belysa olika aspekter av layouten av den kommersiella fastigheten. Välj mellan nio olika standardvinklar eller anpassa kamerainställningarna för att skapa ditt eget unika perspektiv.

Anpassad 3D-planritning av kommersiell fastighet med loft

Anpassade 3D-planritningar

Anpassa dina 3D-planritningar för att matcha ditt varumärke. Vi erbjuder fler än 20 olika anpassningsbara 3D-inställningar för att du ska kunna skapa den planritning du vill ha. Spara dina favoritinställningar i din planritningsprofil, så att alla dina 3D-planritningar får samma utseende.

Populära funktioner för planritningar för kommersiella fastigheter 

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för dig som jobbar med kommersiella fastigheter. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?