Hoppa till huvudinnehåll

Utbildning

Oavsett om du är lärare eller student, är RoomSketcher en utmärkt app att använda i skolan för att skapa planritningar och inredningsdesign. Det bästa av allt är att du inte behöver vara tekniskt kunnig för att få imponerande resultat.

Stian Abrahamsen

Det jag gillar med RoomSketcher är att det är ett väldigt intuitivt och lättanvänt program med många möjligheter. Mina elever älskade programmet, främst tack vare användarvänligheten och alla kreativa möjligheter.

Stian Abrahamsen

Lärare i bild och slöjd, Norge

3D-planritning med rumsnamn och kompass

Planera ett rum, eller en hel bostad

Är du på jakt efter ett enkelt verktyg för att planera en fastighet eller en bostad? Använd RoomSketcher-appen för att planera din layout och design. Välj möbler, färger och material och var du ska placera fönster och dörrar. Testa dina idéer och hitta den bästa layouten och möbleringen.

Inredningstrender i 80-talsstil

Skapa ett inredningskoncept

Med RoomSketcher är det enkelt att skapa fängslande designer och layouter med hjälp av imponerande 3D-visualiseringar. Experimentera med färger, tapeter och möbler för att skapa ditt eget unika uttryck. Dela dina inredningskoncept med andra och skapa fantastiska presentationer med bara ett knapptryck.

Anpassad 2D planritning lilla

Skapa planritningar för att hitta den bästa layouten

Testa olika möbleringar för att hitta den optimala lösningen. Gör flera olika alternativ och presentera dem för låtsaskunder. Med RoomSketcher är det enkelt att dela och visualisera dina projekt med 2D- och 3D-planritningar, 3D-foton med mera.

3D foto badrum med Zen stil

Testa olika designidéer

RoomSketcher är det ultimata verktyget för att skapa och presentera designidéer. Du kan snabbt och enkelt skapa en planritning, utforma din vision och göra ändringar under tiden. Med vårt omfattande produktbibliotek är möjligheterna snudd på oändliga. Perfekt för att bygga din portfolio och dina presentationer.

RoomSketcher Live 3D Flyover Mode

Visualisera ditt projekt i 3D

Rita i 2D och visualisera i imponerande 3D. 3D-visualiseringen gör att du tydligt kan se din design och layout samtidigt som du ritar. Det är också det perfekta sättet att presentera det färdiga resultatet. RoomSketcher är väldigt lätt att använda - hela klassen kan använda det och njuta av att få samma fantastiska resultat.

Anpassa dina planritningar

Utbilda eleverna om utrymmesplanering

Det är inte alltid det enklaste att förstå planeringen av utrymmen. Med RoomSketcher har lärare ett fantastiskt verktyg till hands som eleverna älskar att använda.

Redo att upptäcka RoomSketcher?