Hoppa till huvudinnehåll

Software för situationsplaner - skapa och visualisera dina situationsplaner online

Letar du efter ett program för att skapa situationsplaner? Med RoomSketcher kan du skapa högkvalitativa situationsplaner i 2D och 3D - perfekt för fastigheter, trädgårdsdesign, landskapsdesign, med mera. 

Ruben Feldman

Jag upplever att RoomSketcher är ett mycket pålitligt företag ur alla perspektiv. De är professionella, bryr sig om användarna och levererar som utlovat - vilket är av största vikt när vi organiserar våra arkitekttjänster!”

Ruben O. Feldman

Arkitekt, USA

Lättanvänt software för situationsplaner

Oavsett om du jobbar med de här sakerna hela dagarna, eller om du aldrig har ritat en situationsplan tidigare, kan du snabbt och enkelt skapa en situationsplan på din dator, Mac eller surfplatta. 


Program och app för situationsplaner

Steg 1: skapa din situationsplan

Skapa din situationsplan snabbt och enkelt med RoomSketcher-appen på din dator eller surfplatta. Skapa trädgårdslayouter, gräsmattor, gångvägar, uppfarter, parkeringsplatser, terrasser, med mera. Markera avgränsningar med staket, murar, kantstenar och häckar. Anpassa din situationsplan med olika zonfärger, material och texturer.

exempel på utemöbler

Steg 2: lägg till material och möbler

Lägg till träd, växter och buskar. Testa olika landskapsmaterial, till exempel stenar, plattor, mull, med mera, för att hitta rätt material för din landskapsdesign. Lägg sedan till utemöbler, pooler, planteringslådor och annat från produktbiblioteket.

Visning av situationsplan i 2D och 3D

Steg 3: skapa situationsplaner och se dem i 3D

Skapa enkelt 3D-foton och 360-visningar och visa din design i Live 3D - lätt som en plätt! När din design och layout är klar kan du skapa högkvalitativa 2D- och 3D-ritningar samt 3D-visualiseringar, med bara en knapptryckning.


Därför är RoomSketcher ett bra val för dig som vill skapa situationsplaner

De bästa programmen för situationsplaner är lättanvända och ger tillgång till instruktionsvideor och hjälpartiklar som gör det enkelt att komma igång. Du bör kunna producera högkvalitativa situationsplaner med mått och dimensioner i 2D och 3D.

De bästa apparna erbjuder 3D-visualisering, till exempel Live 3D, där du kan ta en virtuell rundtur på tomten för att enkelt visualisera din design. RoomSketcher-appen är ett kraftfullt program för att skapa situationsplaner, som erbjuder allt detta.


Vanliga frågor (FAQ):


Exempel på planritningar från RoomSketcher

RoomSketcher gör det enkelt att skapa situationsplaner - för professionellt bruk, såväl som privat. I vårt planritningsgalleri finns gott om mallar och exempel som du kan använda dig av för att komma i gång.

Redo att upptäcka RoomSketcher?