RoomSketcher

Gör egna ändringar

Ibland kanske du vill göra några ändringar i sista minuten på en planritning. Då är RoomSketcher Appen väldigt praktisk!

Säg att du upptäckte, när du fick din färdiga planritning, att det underlag du laddat upp till Ritningsservice saknade ett par detaljer. Kanske behöver du lägga till ett fönster, ta bort en vägg eller byta rumsnamn? Inga problem, det här är något du enkelt kan fixa själv.

” RoomSketcher är intuitivt och lättanvänt, du behöver inte sätta dig in i en massa instruktioner innan du sätter igång. ”
Bob Meldrum, Storbritannien

Lättanvänd app

I denna typ av fall är RoomSketcher App (för PC, Mac och surfplattor) det enda verktyg du behöver. Öppna bara planritningen du beställde i programmet och gör de ändringar du önskar. Du behöver inte vara en digital ninja för att göra justeringarna, appen är utformad för att det ska vara enkelt för alla att arbeta med planritningar.

RoomSketcher-gör egna ändringar

När du har gjort de ändringar du vill ha, kan du ladda ner din produktionsklara planritning direkt.

Om du har frågor eller behöver hjälp med att redigera dina planritningar, är våra experter på kundtjänst redo att hjälpa dig.

Detta får du med RoomSketcher:

Kontakta oss

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher är ett bra företag att samarbeta med, och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – försäljningschef för Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER