RoomSketcher

Fastighetsmäklare

Vi använder RoomSketcher dagligen – med deras app är det super enkelt att göra ändringar och enkla justeringar på våra planritningar. RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen och låter oss leverera professionella planritningar till våra kunder.

Erik Hedlund, Fastighetsmäklare Notar Uppsala

Notar - Erik

Är du fastighetsmäklare? Skapa engagemang hos köparna och särskilj dig från dina konkurrenter med professionella 2D och 3D-planritningar.

  • Skapa högkvalitativa planritningar och Live 3D-visningar
  • Rita själv med hjälp av appen eller låt oss rita åt dig
  • Perfekt för dina presentationer av bostadsannonser

Skapa imponerande presentationer för bostadsannonsering

Med RoomSketcher kan du skapa professionella bostadspresentationer – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

RoomSketchers 2D- och 3D-planritningar är högupplösta och lämpar sig lika väl för tryck som för webbpublicering. Skapa möblerade eller omöblerade planlösningar med viktiga detaljer som måttangivelser, rumsnamn och storlekar. Med flera olika stilar att välja mellan och anpassningsbara funktioner kan du skapa professionella planritningar av hög kvalitet för dina bostadsannonser.

Varför är RoomSketcher bra för fastighetsmäklare?

Hög kvalitet för både tryck och web

En planritning är en illustration, oftast i skala, som visar en vy över av förhållandet mellan rum, utrymmen och andra fysiska funktioner på en strukturerad nivå av en bostads våningsplan. RoomSketcher är planritningsexperten som fokuserar på smidig användarupplevelse, snabb leverans och hög kvalité.


Läs mer →

Hög kvalitet för både tryck och web

Snabb leverans

Tusentals fastighetsmäklare och fotografer beställer planritningar från RoomSketcher. Vi vet hur mycket våra kunder värdesätter snabb leverans och ett bra resultat. Därför vi har utvecklat en effektiv process för att leverera högkvalitativa 2D- och 3D planritningar på kort tid.


Läs mer →

Snabb leverans

Gör egna ändringar

Ibland kanske du vill göra några sista minuten ändringar på en planritning. För detta är RoomSketcher Appen väldigt praktisk! Öppna planritningen i RoomSketcher App och gör de ändringar du önskar!


Läs mer →

Gör egna ändringar

Tillgängligt på alla enheter

Alltid på språng? Inga problem – dina planritningsprojekt är tillgängliga från vilken enhet som helst! Genom den molnbaserade lösningen når du enkelt planritningen även från din telefon eller surfplatta utan att behöva lagra filerna lokalt.


Läs mer →

Tillgängligt på alla enheter

Din egen planritningsprofil

Dom mest framgångsrika fastighetsbyråer är medvetna om deras branding. Varför inte utöka din proffesionalitet till det visuella utseendet på dina planritninger med en anpassad planritningsprofil?


Läs mer →

Din egen planritningsprofil

Alternativa planritningar

Säljer du fastigheter med stor potential och behöver en alternativ planritning för att inspirera potentiella köpare? Lägg till eller ta bort väggar med få klick med RoomSketcher App, och din alternativa planritning är omedelbart tillgänglig i 2D och 3D.


Läs mer →

Alternativa planritningar

Planritningsarkiv

Med planritningsarkiv på RoomSketcher har du alla dina planritningar säkert lagrade på ett ställe. Nästa gång du säljer samma egendom, gör du bara en sökning i arkivet för att återanvända planritningen.


Läs mer →

Planritningsarkiv

Detta får du med RoomSketcher:

Arbetar du på en fastighetsbyrå?

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher är ett bra företag att samarbeta med, och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – försäljningschef för Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER