RoomSketcher

Fastighetsmäklare

Vi använder RoomSketcher dagligen – med deras app är det super enkelt att göra ändringar och enkla justeringar på våra planritningar. RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen och låter oss leverera proffisionella planritningar till våra kunder.

Erik Hedlund, Fastighetsmäklare Notar Uppsala

Notar - Erik

Är du en fastighetsmäklare? Engagera bostadsköpare och särskilj dig från dina konkurrenter med professionella 2D och 3D-planritningar.

  • Skapa högkvalitativa planritningar och Live 3D-visningar
  • Rita själv med hjälp av appen eller låt oss rita för dig
  • Perfekt för dina presentationer vid bostadsannonsering

Skapa imponerande presentationer för bostadsannonsering

Som fastighetsmäklare måste du skapa imponerande bostadsannonser för att fånga köparnas uppmärksamhet. Fastighetsbranschen är en av världens mest konkurrenskraftiga industrier, och annonseringsportalerna översvämmas med fastigheter till salu. För att locka potentiella bostadsköpare och säljare måste du få dina objekt att sticka ut och särskilja sig från mängden.

Med RoomSketcher, kan du skapa professionella fastighetspresentationer – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Skapa professionella planritningar och engagerande 3D-walkthroughs som drar till sig uppmärksamhet och väcker intresse. Vårt användarvänliga planlösningsprogram gör det enkelt att skapa 2D- och 3D- planritningar. Du kan antingen själv rita dina planlösningar eller beställa de direkt från vår ritningsservice – allt du behöver är en ritning eller skiss.

RoomSketchers 2D- och 3D-planritningar är högupplösta, klara för utskrift och publicering på webben. Skapa möblerade eller omöblerade planlösningar med viktiga detaljer som måttangivelser, rumsnamn och storlekar. Med flera olika stilar att välja mellan och anpassningsbara funktioner kan du skapa professionella planritningar av hög kvalitet för dina bostadsannonser.

RoomSketcher 2D & 3D Planritningar

Väck dina fastigheter till liv med Live 3D Planritningar. Vår Live 3D-planritning är ett roligt och engagerande sätt för dina kunder att ta en virtuell rundtur online. Du kan till och med tillåta dina kunder att öppna planlösningen och börja inreda den!

RoomSketcher Live 3D

Lägg till dina planritningar på din lista med portaler, hemsida, tryckta marknadsföringsmaterial, sociala medier och mycket mer. Det finns inget bättre eller enklare sätt att skapa imponerande bostadsannonser som särskiljer sig från mängden!

Oavsett om du är fastighetsmäklare som arbetar i egen regi eller i en fastighetsbyrå, är RoomSketcher den perfekta lösningen för dina marknadsbehov. Älskad av tusentals fastighetsmäklare och bostadsköpare över hela världen. Kom igång med att skapa dina planritningar idag!

Läs mer

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” RoomSketcher är ett bra företag att arbeta med, mycket professionellt och effektivt och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – Försäljningschef for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG