Hoppa till huvudinnehåll

Fastighetsmäklare

RoomSketcher hjälper fastighetsmäklare att skapa högkvalitativa planritningar och virtuella rundturer i 3D på bara ett ögonblick.

Fastighetsmäklare Erik Hedlund

“Vi använder RoomSketcher dagligen – med deras app är det superenkelt att göra ändringar och enkla justeringar i våra planritningar. RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen och gör att vi enkelt kan leverera professionella planritningar till våra kunder. ”

Erik Hedlund

Fastighetsmäklare Notar Uppsala

RoomSketcher 2D- och 3D-planritningar med högupplöst rendering

Skapa imponerande fastighetsannonser

En bra planritning uppskattas av både köpare och säljare. Med hjälp av RoomSketcher kan du enkelt skapa fastighetsannonser som förvandlar potentiella kunder till köpare. Med professionella 2D- och 3D-planritningar blir ditt erbjudande ännu mer attraktivt. En planritning i din presentation är kanske precis det som behövs för att få till försäljningen.

RoomSketcher Live 3D planriting platta

Engagera dina köpare med en interaktiv onlineannons

Ge dina fastigheter liv med RoomSketcher Live 3D. Potentiella bostadsköpare kan "gå runt i" bostaden på en interaktiv virtuell rundtur, som skapas med bara en knapptryckning. Låt köparna inreda och dekorera bostaden innan de bestämmer sig. Genom att virtuellt flytta in i bostaden kommer de ett steg närmare att lägga sitt bud.

roomsketcher-appen-pa-macbook-och-ipad

Din verktygslåda för fullt flexibla planritningar

  • Låt din aktuella arbetsbörda avgöra din arbetsinsats - rita själv, eller låt oss göra jobbet åt dig
  • Kopiera och anpassa tidigare projekt ur ditt onlinearkiv
  • Enkelt att redigera rumsnamn med mera, direkt i programmet


Populära funktioner för fastighetsmäklare

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för fastighetsmäklare. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?