Hoppa till huvudinnehåll

Fastighetsutvecklare

Vi hjälper byggherrar över hela världen att visualisera sina fastighetsutvecklingsprojekt. Skapa högkvalitativa planritningar och 3D-visualiseringar för din fastighetsmarknadsföring - snabbt, enkelt och billigt.

John Heimark

Jag har använt RoomSketcher i flera år för att kunna erbjuda planritningar i vår portfölj. Jag har ännu inte hittat någon annan lösning som skapar så högkvalitativa renderingar med flexibiliteten att ändra dem för att anpassa dem till specifika behov. Jag har använt de exporterade planritningarna i videor, brevpapper och för att presentera dem på våra hemsidor. Jag rekommenderar den här produkten till alla som vill ha flexibiliteten att skapa och ändra sina planritningar för att skräddarsy dem efter specifika behov.

John Heimark

Marknadschef, Douglass Properties

RoomSketcher Rita en planritning från en ritning

Visualisera fastigheten innan den ens står färdig

Med RoomSketcher kan du skapa högkvalitativa planritningar och 3D-visualiseringar för marknadsföringen av dina fastighetsutvecklingsprojekt. Engagera potentiella bostadsköpare med professionella 2D- och 3D-planritningar, interaktiva rundturer i Live 3D och dynamiska 360-visningar.

Skapa fantastiska visualiseringar för att illustrera olika fixturer och ytbehandlingsalternativ för dina kunder - utan att behöva betala för kostsamma 3D-renderingar. Inred rummen för att hjälpa kunderna att visualisera hur fastigheten kan se ut när den är möblerad.

RoomSketcher professionella planritningar med brevhuvud

Professionella planritningar, helt utifrån dina behov

Skapa högupplösta, varumärkesanpassade 2D- och 3D-planritningar, optimerade för tryck och webb. Lägg enkelt till dem på din hemsida och i tryckt marknadsföringsmaterial. Skapa möblerade eller omöblerade planritningar med viktiga detaljer som mått, rumsnamn och rumsstorlekar. Du kan till och med låta dina kunder öppna ritningen och själva börja inreda den.

Med vår lättanvända planritningsapp kan du skapa planritningar och 3D-visualiseringar snabbt, enkelt och billigt. Du kan antingen skapa dina ritningar själv eller beställa dem från våra expertillustratörer.

Högupplösta renderingar till ett överkomligt pris

Lägg till dina RoomSketcher-planritningar och 3D-visualiseringar på din hemsida, i tryckt marknadsföringsmaterial, fastighetslistor, sociala medier med mera. Det finns inget bättre eller enklare sätt att skapa högkvalitativa och prisvärda visualiseringar för marknadsföring av fastighetsutvecklingsprojekt.


Populära funktioner hos fastighetsutvecklare

RoomSketcher är fullmatat med professionella funktioner som utvecklats speciellt för fastighetsutvecklare. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?