Hoppa till huvudinnehåll

RoomSketcher för företag

Vi förser tusentals små, medelstora och stora företag med möjligheten att skapa planritningar och planera heminredning - och vi vill gärna hjälpa er också!

Populära funktioner


RoomSketcher varumärkesanpassad 2D-planritning

Varumärkesanpassa era planritningar

Ge era 2D och 3D Planritningar ett professionellt utseende genom att varumärkesanpassa dem. Lägg till er logotyp, använd era företagsfärger och skapa ett professionellt brevhuvud för planritningar.

Skiss av planritning på papper

Utgå från en blåkopia

Har ni en befintlig planritning? Importera den för att använda den som mall. Ladda upp en blåkopia, skiss eller bild att rita över. Skapa era 2D och 3D Planritningar snabbt och enkelt!

RoomSketcher beräknar total yta

Beräkna area

Låt vår funktion Total Area göra jobbet åt er! Beräkna automatiskt arean av er planritning på flera olika sätt. Beräkna total area, bruttoarea, invändiga ytor, med mera!

Skandinaviskt badrum

Imponerande 3D-visualiseringar

Planera och visualisera era projekt - skapa en planritning, inred och dekorera, och visualisera sedan i 3D. Ni kan enkelt dela och visa era idéer för era kunder.

Beställ planritningar utifrån blåkopia

Beställ planritningar

Beställ färdiga planritningar med vårt flexibla beställningssystem. Med RoomSketcher kan ni välja om ni vill beställa av oss, eller skapa planritningar själv. Det går till och med att välja en kombination för att snabbt komma igång - beställ en planritning, öppna den i appen och fortsätt att designa själv.

Utmärkt Kundservice

Vårt vänliga Kundservice Team är på redo för att hjälpa dig att lyckas. Du behöver bara kontakta oss för att få hjälp med att komma igång, få egen färgprofil på dina planritningar, hitta den bästa prenumerationen för ditt företag och mycket mer. 

RoomSketcher Pro 3D Live-planritning med fönster med burspråk

Professionella Funktioner

Våra professionella abonnemang är fullpackade med alla funktioner man behöver för att skapa högkvalitativa planritningar och 3D-visualiseringar. Perfekt för heminredning, bostadsrenoveringar och för dig som jobbar som fastighetsmäklare.

Redo att upptäcka RoomSketcher?