RoomSketcher

Bostadsfotograf

Är du bostadsfotograf? Öka dina intäkter genom att inkludera högkvalitativa 2D- och 3D-planritningar i ditt tjänsteutbud.

  • Öka dina intäkter med 2D- och 3D-planritningar
  • Skapa och redigera planritningar snabbt och enkelt
  • Rita själv med hjälp av appen, eller låt oss rita åt dig

” Jag använder RoomSketcher för alla mina 3D-illustrationer, och bara dessa står för nästan 30% av mina årliga intäkter som professionell bostadsfotograf. ”
Kay Myrstrand, bostadsfotograf

Professionella planritningar för bostadsfotografering

Bostads- och fastighetsfotografering är en hårt konkurrensutsatt bransch. Förutom tilltalande bilder är bra planritningar en viktig del i försäljningen av en fastighet. Utmärk dig från dina konkurrenter och öka dina intäkter, genom att även erbjuda dina kunder högkvalitativa planlösningar.

Skapa en planritning på bara några minuter i din PC, Mac eller surfplatta med hjälp av vår användarvänliga RoomSketcher App, eller beställ planritningar från vår ritningsservice. Allt vi behöver är en ritning eller skiss.

Arbeta där du är

Skapa planritningar snabbt och enkelt på plats med hjälp av appen, direkt på din iPad eller Android- surfplatta. Om du vill använda vår ritningsservice, rita din skiss på papper, ta ett foto och lägg din beställning direkt från din telefon eller surfplatta. Dina projekt sparas i molnet och synkroniseras över dina enheter, så du kan arbeta med dina planritningar var du än befinner dig – online eller offline.

Enkel redigering

Redigera dina planritningar snabbt och enkelt. För att göra en ändring, öppnar du bara ditt projekt på din dator eller surfplatta, gör ändringen och återskapar planritningen med en knapptryckning.

RoomSketcher 2D & 3D Planritningar

Hög kvalitet för tryck och webb

RoomSketcher 2D & 3D-planritningar är högupplösta och lämpar sig lika väl för tryck som för webbpublicering. Skriv ut eller ladda ner som JPG, PNG eller PDF. Perfekt för hemsidor, presentationer, marknadsföringsmaterial och sociala medier
Kom igång redan idag!

Detta får du med RoomSketcher:

Kontakta oss

Kontakta våra planritningexperter för att diskutera den bästa lösningen för dig. Fyll i formuläret och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

” RoomSketcher är ett bra företag att samarbeta med, och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – försäljningschef för Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

RESURSER

BOSTADSFÖRSÄLJING

HEMDESIGN

RENOVERING

ROOMSKETCHER