RoomSketcher

Bostadsfotograf

Är du bostadsfotograf? Öka dina intäkter genom att addera högkvalitativa 2D & 3D-planritningar i ditt tjänsteutbud.

  • Öka dina intäkter med 2D & 3D-planritningar
  • Skapa och redigera planritningar snabbt och enkelt
  • Rita själv med hjälp av appen eller låt oss rita för dig

” Jag använder RoomSketcher för alla mina 3D-illustrationer, och detta står för nästan 30% av mina årliga intäkter som professionell bostadsfotograf. ”. ”
Kay Myrstrand, Bostadsfotograf

Professionella planritningar för bostadsfotografering

Bostad- och Fastighetsfotografering är en av världens mest konkurrenskraftiga industrier. Förutom bra fotografering är planritning en viktig del i försäljningen av en fastighet. Oavsett om du arbetar som frilansfotograf eller för en större tjänsteleverantör kan du särskilja dig från mängden och öka dina intäkter genom att lägga professionella högkvalitativa planlösningar till dina fotograferingstjänster.

Rita en planritning på bara några minuter i din PC, Mac eller surfplatta med hjälp av vår användarvänliga RoomSketcher App. Eller om du har ont om tid, beställ planritningar från vår ritningsservice. Allt vi behöver är en ritning eller skiss. Vår snabba och effektiva återkoppling samt leverans sparar både tid och pengar.

Börja på plats

Skapa planritningar snabbt och enkelt när du arbetar på plats med hjälp av appen. Rita din planritning från början, direkt på din iPad eller Android- surfplatta. Om du vill använda vår ritningsservice, rita din skiss på papper, ta ett foto och lägg din beställning direkt från din telefon eller surfplatta. Dina arbetsprojekt sparas i molnet och synkroniseras över dina enheter, så du kan arbeta med dina planritningar var du än vill, online eller offline.

Enkel redigering

Redigera dina planritningar snabbt och enkelt. För att göra en förändring, öppnar du bara ditt projekt på din dator eller surfplatta, gör ändringen och återskapar planritningen med en knapptryckning. Inget behov av att repetera eller gå fram och tillbaka med illustratörerna.

RoomSketcher 2D & 3D Planritningar

Hög kvalitet för tryck och webb

RoomSketcher 2D & 3D-planritningar är högupplösta och är optimerade både för utskrift och publicering på webben. Skriv ut eller ladda ner dem i flera format som JPG, PNG och PDF. Perfekt för fastighetswebbplatser, portaler, presentationer, marknadsföringsmaterial och sociala medier.

Älskad av tusentals fastighetsmäklare över hela världen, kommer RoomSketchers planritningar att ta dina fotograferingstjänster till nästa nivå. Addera uppdrag och öka dina inkomster med proffesionella planritningar av hög kvalitet från RoomSketcher. Kom igång idag!

Läs mer

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” RoomSketcher är ett bra företag att arbeta med, mycket professionellt och effektivt och vi rekommenderar dem starkt. ”
Dean Perkins – Försäljningschef for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG