Hoppa till huvudinnehåll

Fastighetsvärderare

RoomSketcher är den perfekta lösningen för fastighetsvärderare som vill lägga till professionella planritningar i sina värderingsrapporter.

Daniel Marten

Jag har använt RoomSketcher i 4-5 år och är väldigt nöjd. De har kort leveranstid, svarar snabbt på mina frågor, levererar en bra produkt, är mycket lösningsorienterade och har en bra och konkurrenskraftig prissättning. Jag har rekommenderat dem till alla mina kollegor."

Daniel Marten

Värderingsman, Martens Takst og Byggtjenester AS

Märk dina 2D-planritninger Lägg till logotyp och text

Lägg till professionella planritningar i din fastighetsvärdering

Din slutrapport är din viktigaste leverans - med en professionell planritning blir den ännu mer heltäckande. Ta hjälp av en planritning för att kommunicera fastighetens layout med viktiga mått och annan information. Skapa och skriv ut en varumärkesanpassad  2D-planritning, eller spara ritningen med din logotyp och anpassad text för ansvarsfriskrivning.

RoomSketcher beräknar total yta

Full kontroll över dina beräkningar av area

Med RoomSketcher kan du äntligen känna dig trygg med att dina beräkningar av arean är korrekta. Skapa en planritning baserad på dina lasermätningar och dubbelkolla att väggmåtten stämmer. I förhandsgranskningen ser du direkt vilka områden som ingår i beräkningen, så du behöver inte längre oroa dig för att du ska ha missat ett rum.

roomsketcher-appen-pa-macbook-och-ipad

Gjord för ett effektivt arbetsflöde

Varje värdering är unik. I RoomSketcher har du en pålitlig lösning för en av de viktigaste delarna i ditt dagliga arbete.

  • Rita från grunden på din dator eller surfplatta
  • Importera en blåkopia att utgå ifrån
  • Kopiera och anpassa tidigare projekt ur ditt onlinearkiv
  • Eller låt oss göra jobbet åt dig - du får den färdiga ritningen nästkommande arbetsdag

Populära funktioner hos värderare

RoomSketcher Appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för värderare. Här är några av våra kunders favoriter. 

Redo att upptäcka RoomSketcher?