Hoppa till huvudinnehåll

Energibesiktning

Jobbar du med energibesiktning eller energibedömning? Eller som revisor? Skapa högkvalitativa planritningar för dina energibesiktningar med vår lättanvända planritningsapp. Perfekt för energibesiktningar i hemmet.

Daniel Marten

Jag har använt RoomSketcher i 4-5 år och är väldigt nöjd. De har kort leveranstid, svarar snabbt på mina frågor, levererar en bra produkt, är mycket lösningsorienterade och har en bra och konkurrenskraftig prissättning. Jag har rekommenderat dem till alla mina kollegor.

Daniel Marten

Värderingsman, Martens Takst og Byggtjenester AS

2D-planritning för energibedömning

Förbättra dina energibedömningar med professionella planritningar

Gör dina energibedömningsrapporter tydligare och ännu mer heltäckande, med hjälp av professionella 2D-planritningar. Oavsett om du är energibesiktningsman, bedömare eller revisor kan du ta hjälp av planritningar för att ge en tydlig visuell översikt över fastighetens utformning, inklusive den totala ytan och placeringen.

2d planritning som en visuell handlingsplan

Hjälp dina klienter att lyckas, med en visuell handlingsplan

Planritningar kan vara ett praktiskt hjälpmedel när du vill förklara hur du har gjort dina beräkningar och illustrera rekommenderade anpassningar, i syfte att hjälpa dina kunder att förbättra sin energieffektivitet. Ange antalet rum, fönster, dörrar, eldstäder och ventiler. Lägg till viktiga detaljer om fastigheten, placering av apparater och utrustning, avläsningar med mera.

Använd sedan pilar och anteckningar direkt på planritningen för att illustrera dina rekommendationer. Hjälp dina kunder att lyckas med uppföljningen genom att tillhandahålla en visuell handlingsplan.

Från handritad blåkopia till professionell 2D-planritning

Förbättra ditt arbetsflöde

Med RoomSketcher är det enkelt att skapa professionella planritningar av hög kvalitet som är perfekta för energibedömningsrapporter, energicertifikat och energibesiktningar i hemmet. Skapa dina planritningar själv eller låt oss göra jobbet åt dig - allt du behöver är en skiss eller blåkopia.


Populära funktioner för energibesiktning

RoomSketcher Appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för dig som jobbar med energibesiktning. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?