Hoppa till huvudinnehåll

För dig som är fastighetsfotograf

RoomSketcher hjälper fastighetsfotografer att imponera på sina kunder med hjälp av professionella 2D- och 3D-planritningar. Leverera ett komplett paket och tjäna mer pengar per uppdrag.

Matyas

“Jag använder RoomSketcher för att skapa planritningar åt mina fastighetskunder, som en del av min foto- och videoproduktion. Tack vare det kan jag erbjuda dem ytterligare tjänster så att de inte behöver söka den hjälpen på annat håll. Det är lätt att använda och har sannolikt det mest generösa prenumerations-/kreditupplägget på marknaden.”

Matyas Frydrych

Fastighetsfotograf, DoubleM

RoomSketcher 2D- och 3D-planritningar med högupplöst rendering

Presentationer som imponerar

Med RoomSketcher får du professionella 2D-planritningar och effektfulla 3D-planritningar. Anpassa med kundens företagsfärger och varumärke. Tack vare den högupplösta renderingen, kan du återge fantastiska detaljer och realistiska reflektioner i dina ritningar. Dina kunder kommer definitivt att bli imponerade!

2D-planritningar online utskrift

Få fler uppdrag

Utöka ditt erbjudande genom att lägga till planritningar till dina tjänster. Komplettera din fastighetsfotografering med presentationer av planritningar. Många kunder kräver planritningar som en del av fastighetsförteckningen - RoomSketcher fixar det åt dig.

RoomSketcher varumärkesanpassad 3D-planritning

Digitala planritningar effektiviserar ditt arbete

Vår flexibla lösning ger dig de verktyg du behöver för att lyckas. Rita själv på din dator eller surfplatta, eller rita på papper och ta ett foto av skissen och skicka beställningen till oss - direkt från din telefon. Och det bästa av allt; om du behöver uppdatera ett rumsnamn eller flytta en dörr är det bara att öppna planritningen, göra din ändring och exportera den uppdaterade versionen - ingen ny ritning behövs.


Populära funktioner för fastighetsfotografer

RoomSketcher-appen är fullmatad med professionella funktioner som utvecklats speciellt för fastighetsfotografer. Här är några av våra kunders favoriter.

Redo att upptäcka RoomSketcher?