RoomSketcher

Program för design & inredning

Med det intuitive dra och släpp gränssnittet är de bara att klicka och dra för att lägga till väggar. Provmöblera med verkliga produkter, det er lätt att flytta möbler från rum till rum. Mer än 5 000 produkter och material att välja mellan. Praktiska mätningar och riktlinjer ger korrekta resultat. Det har aldrig varit enklare att möblera ett rum – du har obegränsade möjligheter!

 • Kraftfull inredningsprogramvara
 • Lätt att använda
 • Perfekt när du byter bostad eller planerar drömbostaden

Ett verktyg anpassat till människors behov

Heminredare, heminredningsverktyg, utrymmesplanerare och planritningsverktyg har alla många fördelar när du funderar på att göra stora förändringar i din omgivning. Oavsett om du byter bostad, bygger en ny bostad, renoverar ett rum eller hela fastigheten. Med hjälp av ett verktyg kan du planera dina ändringar bättre, och det kan bespara dig en väsentlig mängd tid och pengar eftersom de gör det möjligt för dig att verkligen planera och visualisera dina idéer och att identifiera eventuella problem som du kan stöta på.

Så vad bör jag tänka på?

Gratis vs betald

Det finns en hel del bra gratisprogram, men i många fall är gratisprogrammen begränsade, så se till att kontrollera detta innan du börjar designa. Det är bäst att kontrollera vilka funktioner som är inkluderade med varje gratisversion, och vilka funktioner du behöver betala för att komma åt.

Med RoomSketcher kan du börja med att använda programmet gratis och sedan välja om du vill uppgradera till betalversionen senare om du behöver. När du väljer att uppgradera, kommer du att kunna behålla alla dina nuvarande projekt och få direkt åtkomst till betalfunktionerna.

Verktyg online och offline

Vissa heminredningsprogram är helt nätbaserade och andra fungerar offline och kräver att du laddar ner en programvara (det finns dock andra, som är pappersbaserade där du fysiskt behöver klippa ut figurer och flytta runt dem på brädet). Nätbaserade verktyg kräver att du är ansluten till internet för att kunna komma åt dina projekt. Dina projekt finns vanligtvis på en server, och du kan därför komma åt dem var som helst, vare sig det är från hemmet eller kontoret, samt även vanligtvis från en mobil enhet. Nätbaserade verktyg har ofta gratis uppdateringar som finns tillgängliga för användare. Offline-verktyg kräver att användaren laddar ner en programvara, och att programmet finns på den enhet som du laddar ner det till – vare sig det är din kontorsdator eller hemdator. Uppgraderingar behöver vanligtvis köpas, eller så behöver du åtminstone ladda ner programvaran igen.

PC eller Mac

Vissa heminredningsprogram fungerar endast på en PC eller endast på en Mac, medan andra fungerar på båda. Se till att du kontrollerar detta innan du köper något program.

Webbläsare

Alla heminredningsprogram fungerar inte i alla webbläsare, så kontrollera webbläsarens kompatibilitet innan du köper något som kanske inte fungerar i den webbläsare du föredrar.

Vad kan vi erbjuda dig

RoomSketcher-Home-Designer-Features-Easy-Home-Design-Floor-Plan-Tool

Änvändarvänlig Planritning & Hemdesign App

 • Skapa interaktiva planritningar
 • Snabba och enkla att redigera
 • Visualisera ditt projekt i 3D
RoomSketcher-Home-Designer-Features-Real-products-800x600

Professionella planritningar

 • Lätt att skapa detaljerade planritningar
 • Anpassat för dina behov
 • Hög upplösning för tryck och för publicering online
RoomSketcher-Home-Designer-Features-Visualize-3D

Visualisera i 3D

 • Fantastisk 3D-visualisering tillgänglig med ett klick
 • 3D Foton, 360 Visningar och Live 3D
 • Visa upp din design och “wow” dina kunder


Hur det fungerar

Skapa en planritning
Antingen rita planritningar själv eller beställa din planritningar från RoomSketcher Ritningsservice. Det enkla dra och släpp-gränssnittet gör att du enkelt kan rita och redigera dina planritningar.
Möblera och dekorera
Lägg till golv-, vägg- och takmaterial. Hitta bra finishalternativ, matcha färgfärger eller skapa din egen. Inreda så din planritning. Välja från tusentals möbler! Skapa olika layouter och designalternativ för att granska och jämföra.
Visualisera i 3D
Skapa enkelt 3D-bilder, 360-visningar och visa din design i Live 3D – att visualisera dina inredningsidéer i 3D kan inte bli enklare. Lägg till 3D-visualisering till dina inrednings tjänster och hjälpa kunder att se din vision – det är så enkelt!

Kom igång utan risk!

Du kan prova en hel del av vår funktionalitet, utan att spendera en krona. Uppgradera när du behöver extra funktioner – det är så enkelt!

” RoomSketcher is so simple to use and is a great way to experiment with changes to your house, love it! ”
Laura, Australia

RoomSketcher-Bathroom-Design-Minimalist-Sink-Vanity-Natural-Stone-Wood
RoomSketcher-Interior-Design-Bottom-Gallery-Bottom-Middle-800x600
RoomSketcher-Interior-Design-Bottom-Gallery-Bottom-Right

RoomSketcher is proud to be an Industry Partner of the American Society of Interior Designers, sharing their commitment to promote and support best practices in the design industry by providing the most innovative, accessible and affordable online 2D & 3D floor plans and design tools available.

 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher

Galleri

RESURSER

HEM

FÖR PROFFS

FÖRETAG